[痛定思痛,重新出發] 曼聯終極FF轉會窗暨吹水區 [1760]

1001 回覆
11 Like 9 Dislike
V92
v92的確睇到瞓著
但而家係睇都唔想睇
老閪都賣
對佢本人都好
會知道自己係嚴重overrated 嘅中下游料
=welbeck
麥卡倫is back
✅ Erik ten Hag wants to sign a new centre-back along with two "world-class midfielders" this summer. #MUFC [CrossyDailyStar]🤝🇳🇱

📥 @Manchester_Utdfc
簽人未
講真傳出黎果啲 簽唔簽到都無所謂(私心除左fdj)
簽啲未聽過好似重開心
咩人黎
Want
5點等記招
咩人黎
World-class mf 有邊個想嚟
維拉有ramsey等上位
本身正選鐵膽mcginn luiz
後備仲有幾個防中
佢都仲去

以前係費Sir三冠王時嘅左右手
摩一歐霸落地個下

摩二最大問題應該係歐聯16強比西維爾踢出局
摩同普巴唔知搞乜 出麥湯正選
輸波之後又講埋咩football heritage

同埋足總杯決賽輸球十二碼
Eric Bailly questioned how Harry Maguire could continue to start for #mufc whilst underperforming. Another player claimed Maguire was 'not good enough'. Several teammates agree Bruno Fernandes's wasteful approach is 'a problem' #mulive [@samuelluckhurst]

開埋名
fdj

麥卡倫都唔識?
啱ga la 一下撩晒d 屎出黎
00 後?
佢唔似想嚟
係坦蛇係咁打電話俾佢
佢最出名應該係教英格蘭入唔到08歐國杯
輸俾克羅地亞
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞