[痛定思痛,重新出發] 曼聯終極FF轉會窗暨吹水區 [1760]

1001 回覆
11 Like 9 Dislike
估唔到馬甸尼咁勁
以般個腦 佢拍沙維小白都係覺得自己大哂
佢連馬達都敢屌啦
成隊唯一一個唔會屌既應該係佢自己
死去邊路啦
再繼續比佢踢中間扮核心 隊波實玩撚完
最撚慘佢場外又好正常 輸波誠懇認錯認衷
但一上場又開始發癲
我記得好似有屌過朗
似家暴撚
打完人講對唔住,其實我都係愛你先會咁
然後loop
都係個句 人地肯黎先算
佢有冇屌過牙朗無嘅話十足十係啲欺善怕惡嘅人
我都想佢下季有得發揮吓 般狗侍住自己係常規正選就懶懶閑咁 以為冇人威脅到佢位置
坦狗
Vdb咪又係攻兵咁款
[皮狗定皮狗] AC米蘭球隊討論區 [299]
https://lih.kg/xbvRDxX
#905 回覆 - 分享自 LIHKG 討論區
其實個更衣室係咪就係啲領隊個個都撐般奴
所以有堆人唔撚服就勁撚亂
so9最有用就係買vdb 比坦蛇用
希望下季真係會用
達叔吊波入去係有威脅
般9就鳩吊比返球權人
好似試過一次
條撚樣錫身到仆街 下下俾人一撞就跌搏犯規
五五波永遠收腳
脾氣又臭 勁撚影響士氣
傳波又眼高手低
有價好賣
Bruno真係死去踢左邊

再搵佢做中場指揮官真心隊波唔會有進步
續左
#MUFC have received in-game tactical advice from an unpaid Lokomotiv Moscow performance analyst watching their matches remotely from hundreds of miles away. @lauriewhitwell
🔴
乜料呀
✅ Lars Kornetka has provided live analysis on United’s performances from Russia - during matches occasionally talking to Rangnick’s assistant. @lauriewhitwell
#MUFC 🔴
咁柒
人地sporting CP 賣走Bruno 仲踢得好過有Bruno,Bruno 真係少少雙刃劍
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞