[痛定思痛,重新出發] 曼聯終極FF轉會窗暨吹水區 [1760]

1001 回覆
11 Like 9 Dislike
條撚樣簽個490k 山狗 頂走半季打得好好嘅馬
仲講

馬而家幾柒都唔代表摩狗唔on9

最撚黑人憎係成撚日話曼唔俾資源佢

計埋人工支出果兩季半應該都全歐第1 定第2
阿sir

就係第2季個幹事長咁款
There’s a few reports that #mufc will complete their first summer signing before the end of the week. We’ll see 👀
Welcome Jurrien Timber
一大朝返工仲要見到人著麥湯波衫
條友半個曼迷, 半個反曼丫嘛
邊個咁識波印龜
條友除左身高一無是處
Dna
屌你老母

已經唔撚講你係唔係曼聯球迷
就算其他球迷都會尊重 / 尊敬費sir
比你講到要換#1 比你講到J 佢

其實換撚走你應該會最好
其他球迷都會尊重 / 尊敬費sir
除左連登
🗞 Rangnick asked internally why #mufc hadn't planned for the expected departure of Matic by signing a defensive midfielder ahead of time. He questioned why in 2020 some £90m had been spent on Amad, Pellistri and Van de Beek than a guaranteed first-team starter. [@lauriewhitwell]

要問So9木狗同法官, 因為全世界都問緊同樣既問題
佢真係好撚慘
未撚屌完

一個幫球會建立廿年輝煌成績既領隊
佢既貢獻係屬於球會歷史
用「仲j」 呢個字
你識唔撚識尊重
我真係屌你老母咩 牙九
平常心啦勸佢

外面:
上年sob乜成績
今年有朗乜成績

咁樣大腳回後

輕鬆一推就過

兩條友都封唔到

我想返荷蘭
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞