[痛定思痛,重新出發] 曼聯終極FF轉會窗暨吹水區 [1760]

1001 回覆
11 Like 9 Dislike
幾時有入黎笑過你地? 咁啱入嚟見到有人po fake news 提醒下咋喎
點會冇試過 我印象都唔止一球
無入黎一排, 狗竇都仲係咁多on9仔
提醒咗咁可以出返去啦
通常呢啲咁多人嘅情況都唔係好收到電話訊號
仲有邊球?
我仲諗條友死好彩,次次咁尻ban 轉邊都無直接失波
但anyway 啦 無直/間接失波都唔應該再咁傳
不過條友cls 柒左幾穫都係咁,0智商
[痛定思痛,重新出發] 曼聯終極FF轉會窗暨吹水區 [1760]
https://lih.kg/xbBcwLX
#356 回覆 - 分享自 LIHKG 討論區

你啲手足唔柒嘅話我咪唔使覆 咪走返出去囉…
狗餅又出黎主持公道

vdb輕鬆tap in

btw, 阿狗成堆企哂禁區邊睇波
有意識過我曼班碌柒, 除左朗個撚個係度等運到
最有印象都係作客屈福特輸pk嗰球
好似今次咁直接助攻又好似無乜印象

不過屌你啦無啦啦失咗個控球權都夠死啦
睇返quote就見到, 唔洗貼link架

你都唔見得有幾唔柒, 出返去啦
又有咩誤會
Ok, btw得閒提醒下你啲手足 屌人之前用下腦先啦 好肉酸…🙏🏻
點肉酸都唔夠半曼半反曼咁肉酸, 走啦
睇嚟下年Gardner 應該上位
唔係佢勁 係其他人太屎 又買唔夠人用
https://youtu.be/ABOGn25PV7M

30秒

一模一樣既輸法,明明大把時間控落黎,係要懶型第一時間大腳傳後
終於無遮醜布
條撚樣真係唔識橫傳,一係醫院波一波畀對家
馬甸尼 做咩?
我哋仲有球員識拍手
勁撚癲
柒一次都算,屌你柒兩次
仲未計n 次死好彩無失波
下季即管睇下無得比佢無限開火
會傳d 乜撚波出黎
睇都唔睇大腳回後返中間, 對面快馬一搶就爆
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞