[痛定思痛,重新出發] 曼聯終極FF轉會窗暨吹水區 [1760]

1001 回覆
11 Like 9 Dislike
朗唔妥佳狗 架空佢
依個舉動令蘭狗唔鍾意
Rashford
中堅輪流派膠
兩閘失位 俾人壓住係角球旗
禁區頂永遠放題
自己既界外球般狗幫人助攻
Bruno
2022年重有人講派飯
下年依個陣 可以番去爭第6
歐協聯都未必得
Timber可以踢閘
買多個中堅啦
🚨🇩🇪 NEW:

Rangnick wondered why various players had been given lucrative contracts and was told the deals were reward for playing well. Fletcher referred to upstairs - it was a strategy by Woodward + Judge, endorsed by Joel Glazer, to protect value. @lauriewhitwell
Rangnick wondered why various players had been given lucrative contracts and was told the deals were reward for playing well. Fletcher referred to upstairs - it was a strategy implemented by Woodward and Judge, endorsed by Joel Glazer, to protect book value. [@lauriewhitwell]

由木狗接手 真係罪魁禍首 亂鳩咁續
Rojo jones bailly..續完 領隊唔用 高人工 冇人接手
Free走 到摩佬續完 下季唔科水 跟著又炒賠一筆
摩佬叫左買龜 下季到sob先買 又75m
好撚多弱智操作
放到先得
好在佩雷斯搞單歐超,先有機會踢走木狗
一完季乜撚都爆晒出嚟
當我龜同我般流架
冇左隊長做場場派膠輸5:0不是夢
之後個季拎聯賽冠軍
嫌牙朗擺明架空佢又唔講多啲
係就做盡佢傾耐啲
我覺得ddg cap都得
朗都可能會輪換 但ddg應該唔會
結論都木狗死全家 禍害不少
Ddg再淨係企死喺條門線前面都唔洗旨意有得留低
上年好勁個goncalves今年踢成點
傳緊TH已經同Ddg講左佢對龍門有咩要求
Ddg要change style
韋碧克 卡華利 回家吧
無上季咁亮眼同多咗傷
但都係唔差 佢同Bruno唔同嘅嘢
係佢屬於teamplayer
講真,今季柒到咁
有得踢歐霸已經叫做相對好既結果
(阿朗可以名正言順一週一賽、一堆新人多左個舞台落場、必要時多個位入歐聯)
其他野就等坦上任先再算
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞