[痛定思痛,重新出發] 曼聯終極FF轉會窗暨吹水區 [1760]

1001 回覆
11 Like 9 Dislike
未試過咁憎曼聯一個球員 般狗真係第一個
最撚憎佢個啲態度 Mctom廢我都未去到咁嬲
依排佢多入波, 已經少左多公海柒頭入黎
今場又係落嚟30分鐘好過般成場
真係睇到叫救命
同埋so 狗開撚d 空頭支票比d 球員真係on撚9
辛真高
坦蛇頭號核心
重建基石
高人工出得少但係交到功課就算啦
改變諗法

要搵個做dirty work 嘅輪換防中

賣撚左Mctom佢用Garner好過

呢一刻Mctom仲算國家隊正選呃到下人

應該有中下遊肯10-20m 接貨
老實講唔預戰績好
但希望見到係build up緊個體系
同班球員有火有心去踢每一場
而唔係得每場完場訪問 返屋企ig出po講到自己幾內疚下場會踢好啲個陣先有heart但結果一場踢得衰過一場
坦蛇tune到啲脾氣,咁般奴都好用嘅
歐霸係咪首名出現就直接入16強 唔駛踢多兩場32強
唔知條撚樣搞咩
依家完全係走火入魔
心術不正個位巴打真係走得太前
都預左成績唔會突飛猛進
但希望見到佢地起碼係踢緊波
唔係鳩fingfing
新制係
樓祖po ba?
A米隔左11年再拎意甲
清曬啲人加埋果億2
應該有兩億比坦蛇部署
Former Manchester United star Patrice Evra has called on new manager Erik ten Hag to avoid players motivated by money rather than a commitment to the club.

前鋒華場場都搏命
佢望住呢堆球員真心係嘔血
一個轉會買唔哂架喇,買唔到就咪夾硬嚟

最多咪柒多季
果堆人除左Dean 真心無個值錢
借走哂佢慳人工已經好好
咁就望可以攞到首名 踢少兩場 飛去啲偏遠地區嘅機會都少啲
✅ Rangnick: “The goalscorer, in the end, was Zaha but the ones who gave the assist were ourselves.” #MUFC @samuelluckhurst
🔴

做乜唔點名bruno平時唔係好鍾意點名既咩
希望留得住Mata多一季 始終太多人走
呢d用腦踢波同埋敬業樂業嘅希望留係到幫多一季
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞