[痛定思痛,重新出發] 曼聯終極FF轉會窗暨吹水區 [1760]

1001 回覆
11 Like 9 Dislike
反餅不嬲都柒
曼聯光頭GangGang
奥脱福俾人恰我驚驚
坦克格叫我𡃁倞 仲叫我收𡃁
但其實見到我般狗會驚青
講開續bruno,都唔知係咪法官唔理人講
走去私下續左,之後就比梅圖炒左
講咗無數次,都話 Ten Hag approved
般爐應該救得返既,唔洗走
wucfu 屌你老味呀我

光頭聯
點點心with my gang
羊師傅呢
個龍係咩事
希望坦克搞得掂BRUNO
擒晚球失波佢睇LIVE應該嘔血
撚羊左邊冇法國連攜
Addressing his teammates, De Gea said: “Ones who want to stay, stay at the club. Ones that don’t want to stay go out. You don’t have to stay.

“The new manager and staff are already looking for new players. Hopefully they bring good ones with good character.

The goalkeeper also confirmed that he would stay at the club next season. “I want to forget this season and be 100 per cent ready for next season,” he said. “It has been horrible.”

其實只係其實其他位置比教急切買人
唔代表ddg真係岩新領隊用
一早話左, 光頭佬撚痢狗
對西咸和, 比個希望痢狗
過去5季鏝拎4次
呢4季嘅亞軍竟然係曼猁各佔兩次
軌近5季一次亞軍都冇
望住尋晚隊垃圾,真心難以置信
較*
乜麥膠倫連樣都唔同埋
見到曼聯講重建,改革,就笑死

請顧問同坦蛇懶係有決心改革
然後叫高層說坦蛇留福狗,自己主動續撚左般狗
啱呀, 龍門位只係冇咁迫切, 唔覺得DDG啱坦克洗
中場唔放光頭普巴同堅尼,放費倫係咩玩法
蘇蛇是無辜的
仲有班際搵個籃球隊黎守龍
你幾時咁撚重口味
半季果時 都踢到屎咁 還續咩鳩
依家睇返今季同上季人腳無大變化
上季假假地都叫雙亞,已經覺得好神奇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞