[痛定思痛,重新出發] 曼聯終極FF轉會窗暨吹水區 [1760]

1001 回覆
11 Like 9 Dislike
除咗呢幾件弱智之外,咪就係信咗教練組講隻垃圾廢湯會成為一線中場接到馬迪班囉,買件中場返嚟做主力件廢湯少咗上場機會會影響佢「成長」呀嘛
另一邊大碌俾沙夏撚到狗咁, 唔係DDG又456
有咩轉會消息
牙餅你一日係咪瞓唔夠5個鐘?
Goodbye and Thank you FDJ
點解咁講 加埋唔止啦
影響邊個邊個成長就算依度之前都好興
見你好似24小時都喺度咁
VDB先好冇
件垃圾場場都剩係識行行企企
最叻就係賽後講幾句廢話幫自己兜
狗餅唔係一個人,個ac係集團式經營
條友照開哈哈鏡,照極都睇唔出自己係匡智一分子
所以成日喺英國做到嘢,又燒屋又爆格又落毒
應該有返主力打,最差都有輪換,因為佢識用個腦踢波
To the airport please
坦蛇塊面黑哂,想殺人咁款
當其時廢麥組合work rate 仲好高ma , 閪知佢兩個今季會跌得咁勁咩

不過上季完已經叫買防中,廢麥開始爆, 但蘇b 冇做嘢, 曼又冇水, 唔係買隻卡馬雲加都好
Ralf Rangnick has suggested that Scott McTominay has the leadership qualities to be a future Manchester United captain.

Ralf Rangnick has been impressed with Luke Shaw and Scott McTominay's ability to deal with adversity.

Ralf Rangnick reportedly feels only Luke Shaw and Scott McTominay are displaying the qualities needed to help Manchester United overcome problems in matches when things aren’t going their way.

提提你
唔係話幫telles講說話
之前瘋狂失分個陣 左邊 長期比人1打2
當然球迷只會搵telles做戰犯
諗緊點同沙爺講返AJAX
至怕無見(雪咗)2年 坦發現vdb原來已經變咗另一個人用唔落
呢班友都唔識踢波
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞