[痛定思痛,重新出發] 曼聯終極FF轉會窗暨吹水區 [1760]

1001 回覆
11 Like 9 Dislike
今晚係咪坦蛇第一個記者會
係咪會取消球員假期 聽日就開操
唔返黎操 就躝
蘭蛇都死出嗰下搞笑,mbe雪得反而唔雪龜
都完季唔通仲收收埋埋咩
Eric Bailly questioned how Harry Maguire could continue to start for #mufc whilst underperforming. Another player claimed Maguire was 'not good enough'. Several teammates agree Bruno Fernandes's wasteful approach is 'a problem' #mulive [@samuelluckhurst]

睇唔過眼球球都比whisky pass踢走曬
Those close to one player referred to Rangnick as 'specs' behind his back. The word was Lingard and Rashford received 'no instructions, no game plan, no position plan'. "They didn't have a fu****g clue what they were doing," a source said. [Samuel Luckhurst, MEN]

坦蛇嚟到之後睇下班大帝仲有咩藉口
般狗最正係唔會走位
永遠企你隔離call ball
之後就大腳踢走 勁癲
原來嗰個係McClaren, 真係唔認得
同埋永遠都係企定等波到
再等人拍到埋去shoulder check就即刻跌低大叫

不過今季所有球證都已經唔理佢
依個記者係咪吹水佬?
見佢成日都爆曼d內部嘢
仲有搵blind 打中堅
搞到輸畀西咸冇前4
出華白咪一樣搞笑
問心隊波防守咁差係咪全部中堅問題先
認像中唔係再肥啲?
以前係咪教米堡?
Goals yesterday:
Man United - 0
Van De Beek - 1
而家嬲到訓唔著
V92啲波醫失眠早場都試過睇到訓著
冇撚柒錯, 睇下KDB點踢啦......
年紀都大啦
減肥都唔奇
仲教過英撚TIM
老咗好多下
no goals yesterday
man utd
noriwch
似乎玩鳩個board 你咁鍾意續垃圾
曼聯今季失波仲多過般尼
修夫基個陣應該佢教
教到入唔到歐國杯
仲會嬲咩睇到無感覺
咪能再吹奏摩狗

佢話pogba 係virus, pogba 佢買架喎, 即係佢眼光差?
佢話rashford唔撚識打前鋒, 佢7000萬買lkk 好撚識打前鋒?
佢話shaw 唔識用頭, 佢買既冰狗用2年好撚識球鎚?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞