[痛定思痛,重新出發] 曼聯終極FF轉會窗暨吹水區 [1760]

1001 回覆
11 Like 9 Dislike
V92
近年咁多領隊 佢都算得上係代表
屌鳩小豆果幕我重記得
一射失12M好似轉頭就賣鳩埋
ching勁唔貼真係唔撚記得
咁on9既波可以柒兩次
-用了這億五多吧 是成績好很多嗎 成效如實嗎

-此際回頭看 原來是柒過利

-桑馬達也不差 但偏偏不出 我們其實懂個屁嗎

-曼聯沒有冬甩可以嗎

-到大敗被韋碧克倒戈精華

過咗咁多年都仲啱用
當年v92 d 波唔係深宵都盡量睇晒全場
而家呢d 閪波好似好耐冇試過睇足全場
有冇人仲對 狗餅 有希望
會唔會岩坦蛇用
由上年開始我已經唔多睇 今年有C朗睇多左
鳩到英冠都不如
叫做燒過木狗屋企一兩次
有高度 有身型 有樣
係個人25啲冇乜節操
坦蛇可唔可以攪攪佢令佢重生
神預言:

曼開季/YY月份以來連輸N場, 創XXX年以來最差成績
曼管理層也對此成績十分不滿, 球迷更對教練和球員怒吼
坦蛇對於成績, 深感抱歉和自責, 宣佈退出帥位, 而管理層也接受此, 會另尋好既教練

然後又來個Caretaker manager/Interim player-manager/ Interim manager
這時成績跌出七名以外
曼管理覺得球會千瘡百孔, 要痛下決心改革, 重拾昔日光輝
話唔定坦蛇pr budget多過蘇蛇
咪爆啦
餅餅從未冇令人失望過
我記得武肺後後賽兩個都打得好
熱狗有歐聯
椰子教得半季值得俾更多時間啦,教得半季做得啲乜
記得麥湯季初定上季有禁區頂遠射賣
做防中最少唔中波都中人
唔會好似依家咁柒

而家班波好似天生性格有缺陷咁
躁狂、冇腦、懶散on9樣樣齊
有冇可能改得到
🚨BREAKING: Jurrien Timber and Manchester United have officially agreed personal terms on a 5 year contract. Deal to be officially announced later this week. [@David_Ornstein] #MUFC
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞