放樓圍爐區2

1001 回覆
14 Like 9 Dislike
你放成點
棟樓交通好唔好
有無巴打放名逸居同愉景?
我依加都諗緊追價買

高估價兩球左右,有啲嘢獨一無二 你喺第二度搵唔到就要追盤

例如極高層數,景觀,風水坐向

賣家心裏都識計呢條數,同埋好多人都大把錢唔到價唔賣

曾幾何時我都好似你咁嘅心態,但如果爭少少,俾人買走咗仲抌春
呢到d人好搞笑

買賣呢樣野本質不嬲都係對等 係睇邊方急

你急賣咪減價賣 急買咪追價買

呢到好多”業主’’不停講到自己要減價都無人買 好急但又唔減價
之後仲會話依個post係圍唔到爐取唔到暖講到好似個個要錫住佢呵住佢咁
話要帶埋票先俾人入嚟睇先好笑
睇第二次又屌
唔俾人睇我估你除非低市價一大節先有機
上連登 勿認真
急就會減
唔減即是唔急了

大家都係呻下吹下
好似學校永遠有啲人話無溫書跟住考滿分
又有啲人話去自修室溫書跟住聽歌溝女

大家成年人 對自己交代就ok
平時吹下輕鬆下無傷大雅嘅
依家2手樓係唔係好好景?
睇完樓, 出左門口同業主講可以開票, 我無還價無彈佢間屋但佢反價10%.., 佢已經放左成年, CLS
得兩個可能㗎啫
一係佢覺得你水魚好㩒
一係佢仲收到另一枱客嘅票

放得成年呢啲佢都唔會急
更加放膽咬

吖,其實仲有一個可能
就係aa mark 低咗個價搵客
業主本來就係開咁高
所以點解傾下都會有人屌
就係有啲人又要呻 人哋同佢講 佢又唔聽
一味屌

姐係你話賣唔出咪叫你減 你又唔減姐係唔急啦
咁你呻乜春

好似啲人日日換畫又呻自己嫁唔出一樣
我呢幾個禮拜睇樓 管理處都無人登記 得我一枱客
屋苑又撞唔到agent 全部都係住客咁
可能你睇個個係優質單位?
一係佢玩嘢其實無心放
你話左ok佢又覺得平左比你
開多10%俾你追
你係真係覺得佢on9咪move on囉
好似你話大把盤洗乜打咁柒多字話鳩人姐
買樓年中睇咁多盤
大部分都唔啱價 個個盤都屌你咪好唔得閒

同埋我真係明件貨係人哋到你理得人點開價姐
定係你真係好中意又無錢追呀
咁就咪撚買好過
反1-2%豪俾佢, 反價差唔多成百萬,
撕票即走
呢個世界冇咩盤係非買不可的
我都笑撚咗賣樓傾計都搞到咁嬲
脾氣成個女人咁

唔係一言堂,有唔同聲音就話取唔到暖
賣咗嘅人講返之前嘅事又話人精神分裂
之後一個人係度好嬲好嬲唔會再入黎又乜又七

屌上乜鬼連登吖,返baby condom啦
要人成個post圍L住佢轉咁
我之前11月賣樓, 放左半年, 平均1個月減10萬, 去到5月先放得出= = (500萬
仲要勁少人睇, 基本上唔減唔會有人睇, 唔好話想有人還價, 大家加油
真係唔駛aa,自已去銀行估口價再開低10%賣個廣告,仲貼街招咩年代?
係 其實都係靠啲細aa算
但個價太低心有不甘
一張契冇幾球
香港地買樓係買槓桿嘛
無槓桿又唔係賤價 好嚟買得落手

但點解唔繼續收租?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞