攝影界陰濕佬映畫製作社SP Stephen 借無辜少女打擊同行[3]

403 回覆
16 Like 86 Dislike
anyway,
你可以繼續享用言論自由,
之但係響你夠料夠說服力之前, 都只係偏見。
發洩情緒係冇錯嫁~不過唔好諗住說服到人
建議開post齋打一句SP正仆街都有同樣效果, 慳返你咁多時間打字。
「唔通又係咁啱」畀你見到有人打人咩
響你夠料夠說服力之前, 都只係偏見。<---------你老味
你地之前未夠料屌足膠攝支鏡唔係mihk屌足成個post又得?

雙重標準到

係 最好就唔好屌你個
映畫製作社SP 係咪
重點係唔屌得mihk
我睇到樓主一直搞個妹妹仔

reganlam你條賤種好撚心就收聲啦
代妹妹仔做林鄭黎老屈人都做得出
成個post都係度幫sp spin
知唔知醜嫁
你傳統漢語同三島一樣唔好?
SP 呢D 仆街死性不改
你出聲明咪出聲明
又再一次公開CAP 條片出黎
咁啱又有人地大頭丫麻
扮哂野
人地已經叫左唔想再比人掛出黎

我睇到你一直屈個妹妹仔係共產黨,毛澤東,林鄭
快撚啲仆街死啦支那狗 reganlam
你咩地? 屌錯人啦
指出唔夠料屌SP=撐SP? =屌膠攝支鏡唔係mihk?
唔好屌得興起就非友即敵啊ching 好易捉蟲嫁
唔夠你隻支那狗黎 用支那蝗語用得咁勁

降價?虛高?老舊頭?
香港人講開“減價”偏高”舊鏡頭”
死支那狗 reganlam
你知哩度幾多人開工幫sp洗地啦 我睇錯名 sor尻囉

但係咁
果班sp死忠屌膠攝支鏡唔係mihk屌足幾個post 果陣
唔見你打哩段
"anyway,
你可以繼續享用言論自由,
之但係響你夠料夠說服力之前, 都只係偏見。
發洩情緒係冇錯嫁~不過唔好諗住說服到人
建議開post齋打一句SP正仆街都有同樣效果, 慳返你咁多時間打字。"
屌果班sp死忠???
你嘅所謂漢語原來係指“蝗語”
講“蝗語”邊夠你咁熟呀
因為你係支那狗嚟呀嘛
又“降價“
又“虛高”
又“老舊頭”
又“截圖”

香港人講“減價,偏高,舊鏡頭,cap圖”㗎咁仲意蝗語就死返去支那啦
支那狗 reganlam

傳統漢語同現代漢語都唔識分
廣東話歷史仲悠久過你嘅垃圾蝗語啦賤種

SP班人話報咗海關啦啵!
咁膠攝支鏡係唔係MIHK就等海關定奪啦
都成兩個禮拜點解未有消息㗎?
SP班人快啲催海關做嘢啦
唔夠你勁,明明係鄰國,你就叫佢哋大陸同胞
雖然大陸呢個字係香港文化嚟講係貶義
但從文字本義嚟講 大陸/內地本身就係有主權意識係度
語言會限制人嘅思想
咁既然我有其他字又侮辱到d支那仔
又可以避免到默認對支那嘅從屬關係 何樂而不為

明明係其他國家,點解要講到咁親
衰公衰婆呀?
你up乜柒呀
柒左尻up 打一堆字扮無辜?
你睇唔明咪繼續同你既大陸打情罵俏囉
你識做啦,左膠講到明要你幫佢支mihk講好說話
佢係邊度留言叫鄰國做大陸同胞呀?cap出嚟睇下證據呢
淨係識老屈嘅支那狗
你用蝗語就個個都有眼見
支那屈人狗 reganlam
從屬你老母臭閪
美洲大陸都係大陸
澳洲大陸都係大陸
唔通香港同美國或澳洲都係從屬有主權關係呀?

“大陸”呢兩個字係基於“地理版塊”根據地理環境描述而衍生嘅名詞
唔關咩主權從屬事

香港人叫咗支那做大陸幾十年又真係個心係向支那㗎?
話你弱智真係無撚錯㗎
不學無術學人拋書包
收皮啦
弱智支那狗 reganlam學人拋書包?
都唔知個醜字點寫
收皮啦你
你又打蝗語
又老屈人哋
又俾我逐個point屌到啪啪聲
你繼續同拉尾露古呢件豬閪互含玩狗型蜈蚣啦
支那狗 reganlam
佢俾我篤爆佢用蝗語係支那狗而癡撚咗線
上面呢招叫癲狗連擊
你呢件支那狗啲行為叫“癲狗妄想”
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞