攝影界陰濕佬映畫製作社SP Stephen 借無辜少女打擊同行[3]

403 回覆
16 Like 86 Dislike
no photo talk
其實我想知點樣借嚟插膠攝咋
單純妹豬係熟膠攝?條片妹豬拍?膠攝拍?
真心本身都企喺中間食花生
而家我覺得有人要道歉
係咪唔知自己CHANNEL多人睇所以以為自己可以鳩UP?
你呢啲係咪叫勒索或者恐嚇
妹豬係膠攝嘉豪學生
之前膠攝page有post 過條片幫手宣傳
條片係商場搵人拍
你個大陸仔又出現
咁就借嚟插膠攝?話點解膠攝唔出聲覺條片有問題?
兩邊開火你先post 條舊片出黎
你可以堅持係無目的,真係咁巧合既
d 野其實大家有證有據拎哂出黎互屌就正. 但咁樣誅心真係好柒
就好似之前條愛貓ON9咁囉
有龍友開閃燈影貓但係去屌SP
當然我唔係話兩件事性質完全一樣
但只要你冇證據顯示SP指示
就真係唔應該屌DM嗰班友,或者放出去公審
支共「出面擲哂野你都堅持行落街, 真係咁巧合唔係去抗爭既?」

你地明唔明點解誅心論係咁撚恐怖同仆街未?
我而家係反誅心論, 唔好因為有花生食就令呢樣支共玩法起香港生根啦大佬
真係冇眼睇
你慢慢玩啦
咁即係攻擊咗膠攝乜嘢?妹豬係受訪者 拍又唔係膠攝拍都唔係妹豬拍
不如直接講出嚟
就真係應該屌既係DM嗰班友,或者放出去公審
你咁鐘意同中國做一國人你自己去啦
你們中國人真係鐘意認親認威
攝台都係多痴線佬, 靜靜地食花生唔好, 一定要take side 既咩 要起到開post 誅人心, 乜鳩咁做一定係不懷好意.

法庭都判手足上街係不懷好意添, 點證明? 證明唔到就唔好亂判, 唔好將d 支那文化帶落黎啦
閪欣不嬲都係咁閪架啦
2個台本身都有睇開
睇唔明 點解話 SP陰濕
見佢標題都係講商場請個班人做片問題 ,同個女仔有乜關係。
SP係一個講攝影台 ,佢用返賣菲林相機做主題 ,有又什麼問題 。
之後講Facebook留言,燒到個女仔度。
留言個班人品德問題 ,SP又有出聲講個女仔?
現在又睇唔到之前留言 ,點解版主可以第一句就那麼大聲 話佢陰濕 。你有睇過Facebook 上留言講乜?
這處好多人都冇睇過留言 ,客觀來講睇個出文真係唔覺有問題。

膠攝第一句就話人女仔都搞 ,從so 標題入面唔覺有攪佢。
膠攝個邊係見到Facebook留言 先這樣講 ?定係打算借題發揮 ,(佢個台都習慣用這些標題做花生新聞) ,係佢地特色加出色之一。
Sp 班友真係好賤
佢地可以懷疑有惡意
但係個個講到好多人睇到就特登去攻擊個女仔(唔係話冇)
真係唔係個個都好似佢地咁有攻擊性囉
我就走去支持個女仔啦,不過依家連支持都係攻擊個女仔
講返支鏡算啦
咪鳩係
睇返成個flow
根本本身冇人care 個女仔
係冇啦啦有人話
哦條女係膠攝既人
所以一定係step 玩9條女

成個post 都係6-7個狂loop step 係仆街
spin 走本身膠攝做過所有野
之後就公審step

依家膠攝以為噤就甩左身spin 走左

如果膠攝想噤就真係傻仔啦
你消滅左step 都唔代表你上到位
你三條友要玩依d 小朋友交你玩飽佢

我都係個句
你地三個d 野 成行都知
有人教人拍log 自己一個袋曬d 錢個d 呢
仲有好多嫁

你有你fans 睇唔過眼話學post 要公審stephen
你想唔想有人開post list
你地之前做過咩出黎又比人審下噤
你地mon post 就一定嫁啦
真係唔好大家再泥漿摔角
你自己蝕嫁渣

PS 你咪開我名係FB YOUTUBE 咩都好
我就唔撚怕既 你又唔洗估我會係咩人分身
你D 野成行都知啦

打和啦 super 好唔好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞