攝影界陰濕佬映畫製作社SP Stephen 借無辜少女打擊同行[3]

403 回覆
16 Like 86 Dislike
肯正正經經出個po道歉咪幾好
不過樓上話叫佢控制下啲死忠,我又真係好想知佢可以點控制
都算多人睇啦
唔知有冇調色高手救到條片呢?
就咁睇條片 真係grade左色?

背後發生乜事我無興趣理解 純望左條片十秒
Stephen 仆街你而家先知?
唔得
唔講得架

睇個款仲有排嘈
都係唔理 廢事被捲入事件
國王的新衣

[url][/url]

好心貼返原片比大家評下理邊邊啱啦
其實真係唔建議再講呢單野
雖然樓主係個TOPIC頭就放佢係度
條片得26xx views
都算多人睇啦
唔知有冇調色高手救到條片呢?

SP話幫手調返色都俾人屌咗幾十頁話立心不良....而家先問有冇人救到條片

可能拍片嗰個鐘意呢種色呢,我地唔好再講啦
小清新
屌, 條片咁撚唔post 得唔講得, 就叫西九remove 啦 你公開接受訪問, accept 左條片出街, 一定有人讚有人彈架啦 討論唔係圍繞不道德, 色情話題, 無性騷擾成份, post 片唔係為左主動騷擾佢

保咩護? 未成年都唔係你地黎保護啦 保護你老母咩
係囉 我都想講唔通屌TVB d 劇CG假 燈光差 又傷害緊個演員?
你既「樓上叫佢控制下啲死忠」你係講緊我?
你又係sp死忠?
你舉例呢張場面就明顯係自己玩點都得
但係出街採訪片種,做番正正常常先應該
不過算啦,end topic

討論番支Mihk啦
明顯無啦
不過成件事條片係咪grade左色其實無意思
只係借左依個話題做左啲野

至於如果你想知點拉
真係有心理準備先爬文
無興趣就由件事完
真係無興趣睇兩邊抽水 無尻聊
岩啊
其實單野就係無尻聊先去到第三版

不過解釋比你知個重點從來唔係grade唔grade色
我哋知佢抽水又好
只要grade色片仲係度
就會有人講
grade唔grade唔係最重要問題,但確實係問題
而依家解決左抽水問題,佢就升級成重要問題
最好都係由兩邊安息啦
條片本身都無人睇

我諗sp都已經唔想提單野
呢個你真係要問YouTube個演算先啱
Comment Like Subscribe
DLLM 笑左
屌你老母閪啦
條片係上年嘅,做乜上年唔講,要而家同膠攝呢三條粉腸玩緊私怨大戰期間先拎出嚟講呀,仲要西九咁多條片,偏偏揀呢條片?仲要偏偏呢條片入面條女咁啱係膠攝啲學生,咁撚多巧合?動機想點係人都知啦,係你件豬閪柒唔知啫你話條片po唔po得?po得!不過唔係俾你po嚟玩私怨囉屌你老母
明唔明呀臭契弟
reganlam你係唔係SP死忠呢就唔敢100%肯定但你係死大陸仔就100%肯定
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞