攝影界陰濕佬映畫製作社SP Stephen 借無辜少女打擊同行[3]

403 回覆
16 Like 86 Dislike
岩啦,而家單野完左,你地私怨果班狂洗就岩
西門町小伯母你唔係話block咗我咩
做咩我一吹雞就即刻出嚟呀
真係聽話呀Good dog
哩件事冇乜新發展我都唔會再屌sp住

但你講完班友就出返黎
三島係奸狼Pr 同用家
越DeSell 越多人留響Canon
呢件事個主角又唔係我
要收貨都係睇妹妹仔收唔收貨
收唔收貨關我鬼事呀
咁叫擺人上枱?

係你話用nikon嘅人係傻癲弱智毒撚死廢老呀嘛,SP用緊Nikon Z9咪俾你講中咗囉你唔係應該開心嘅咩你講中晒啵,你都話佢憨鳩

「唔關你事」 咪 「唔關你事」
又話要睇人收唔收貨 先決定

驚你中文都唔明,講白D你聽

E.g. 呀公話劈我咪劈囉
咁你係咪姐係擺呀公上枱?

講咁耐原來都係唔關事嘅⋯⋯
係咩
原來我係Canon PR
上個月係貴版度一貼canon 4月加價嘅價錢後結果玩到有幾個canon用家轉會去咗SONY同Nikon
我呢個Canon PR真係唔撚稱職
真係失敗

佢起碼知恥肯道歉
好過你件豬閪無恥
紫禁城啲相呢?
拎出嚟未呀廢柴
無就認撚咗佢啦
舢舨充炮艇嘅豬閪拉尾露古
下!原來你唔係奸狼PR,奸狼4月又加價
小三元個價差唔多拍住人地大三元
2470/2.8 又粗又重又貴過人
14又冇35又冇 50/1.2 又輸埋比人
永遠唔開放嘅接口..

機身又過熱 拍LOG後製又起渣
鏡又唔出機又唔出
一出就出垃圾
唔出垃圾就玩自爆鏡

就連Canon post 個個都頂唔緊勸人跳船
都只係得4個轉會(可能多幾個啦)
你直頭單天保至尊啦
唔係你?我諗奸狼比人滅咗頂
真心想Canon 請你做真。PR
呢班廢柴奸狼犬係想借膠攝同SP嘅矛盾企圖煽風點火令兩邊互咬,用嚟借勢咬膠攝啫因為佢哋知道SP的fans數量多可以利用
因為膠攝踩canon呀嘛
佢哋成班奸狼犬衹係SP身上嘅寄生蟲
所以見風向變就龜縮神隱
我一笑柒佢哋終於頂唔住頸即刻上水
又話block咗我
block咗我又點解知道我笑鳩佢哋呀?

原來呢張圖入面講嘅嘢係堅㗎

咁我又唔同意,佢地踩Canon 係因為R唔到姐,同Canon 垃圾與否其實唔大關係

你踩奸狼,係因為你真心恨鐵不成鋼,D Product同行情,熟到你話你唔係用奸狼都冇人信
我都覺得好多人要向我道歉,同我承受能力無關
其實你睇SP今朝都知佢唔會道歉啦
但係你憎完佢,佢講既又真係冇錯
今朝唔會道,而家咪道左囉
但我係上個POST就有建議過佢幫個女仔執呢回事都係好辦法
其實又唔係醜化佢
反而係睇個女仔點接招就真
換左ACC.
呢次我反正可以講肯定唔係真心啦

對唔住囉!我令你誤會
一直都講搞大件事既最主要係連登仔
冇錯包括我
咁係時候叫呢個貼D仆街膠膠道歉啦
佢連個性格都係奸狼訓練出尼咁
扮野收埋晒D機鏡
你拎返部A1, Z9出嚟我就信
如果唔係繼續Block 柒你

利伸:真心想轉會,不過受三島影響繼續做奸狼
奸狼逼到你癡咗線唔關我事㗎
你放過我啦
我俾人屈用奸狼仲慘撚過俾人屈係串屎fans同俾基頭四屌屎眼㗎
你學 reganlam呢件死大陸仔咁屈我賣SONY都好呀
事實我真係用SONY
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞