攝影界陰濕佬映畫製作社SP Stephen 借無辜少女打擊同行[3]

403 回覆
16 Like 86 Dislike
講曬啦
算吧啦 樓主上2個post係咁扮中立真係好肉酸 明明想屌SP

講曬乜?叫人唔好估?即係邊個教拍片邊個收錢?
推嚟推去咪得嗰幾個人
冇架啦 呢個post係冇理性討論 只有互屌 人身攻擊 冇意思 算吧啦 一堆扮中立真抽水 食花生 冇人想用理據去講
我本來係食花生心態睇佢兩邊大戰, 但見到呢件事好撚火, 我係針對stephen 擺無辜既人 上枱呢件事,真係好無恥。佢4個阿叔打生打死唔關我事,我都想睇。宜家就好似一場球賽入面,無啦啦有人出陰招咁,中立球迷都會睇唔過眼啦係咪
SP 呢D 仆街死性不改
你出聲明咪出聲明
又再一次公開CAP 條片出黎
咁啱又有人地大頭丫麻
扮哂野
人地已經叫左唔想再比人掛出黎
我睇就係估係咁
肥佬拍左條教學片,然後個費用俾人食左
由你把口講扮中立
我諗起果個幫sp洗地佬話自己食花生一樣
點解要估, 等佢講咪得
係呀 老實
我就真冇互屌
比人狂屌就有
mihk 單野
理據上就係佢repack 扮mihk
膠攝出既片都冇回應人地話係唔係買次貨
之後就開始spin stepen 不停spin 走mihk 件事

依家就睇佢地回唔回應我既問題啦
發生咩事我做過咩我都講左

有定冇
一句姐
唔係肥佬
無聊😂
可能打得唔好
肥佬講過點解走
係因為有人呃9 佢
但冇開名
我叫大家唔好估
係唔好估邊個呃9 肥佬

教拍片想落格個條pk 呢
有冇做過
就等你回應有定冇啦
一句姐

sorry 我#96既1999
本身件事咪比佢地兩邊自己處理打黎打去囉
樓主你又做乜野想發酵呢
屌你笑撚左
sp條撚人出post 擺妹妹仔上枱
班sp死忠講撚到錯果個係妹妹仔 好撚野
本來個話題有轉移到呃人事件,但係左膠引番個話題去個女仔度
叫緊SP 咪撚掛人大頭呀 你老臭化
Sp掛一次,你哋掛夠幾百次
reganlam你條賤種好撚心就收聲啦
代妹妹仔做林鄭黎老屈人都做得出
成個post都係度幫sp spin
知唔知醜嫁
其實好簡單
如果女事主真係比sp block過
咁sp所有巧合都係吹水

至於擺唔擺上網繼續講
就係網民自己可唔可以自律地討論sp做法

因為從頭到尾女事主都係無關
可以拎依件事黎講
但唔洗研究佢傷得有幾深

講過好多次
兩軍大戰有一邊掉炸彈炸到平民區
大家只需討論依個人掉炸彈既用意同做法岩唔岩
係唔洗特登討論班平民比人炸成點
有無扮傷 有無死人

只係前post有人係咁loop女事主傷勢啫
#1咁大段字都係玩情感勒索, 2022年仲會有人咁睇野架咩
樓主個名講緊自己
出個咁嘅post公審, 但所謂理據真係小學級靠屈
-「偏偏係呢個時間點用呢條片,當中用意非常明顯。」時間點竟然算明顯
-有人dm事主就直接當係sp fans, 入哂sp數
抵腐皮啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞