攝影界陰濕佬映畫製作社SP Stephen 借無辜少女打擊同行[3]

403 回覆
16 Like 86 Dislike
我就係想睇你9up到幾時
講多d黎聽啦!

成行都知Go_Marine你係奸狼犬呀!又抹踩富士抬奸狼犬,原來你用奸狼影貓都影到鬆郁濛咁撚廢,技術廢嘅垃圾器材撚
等佢地回應啦
佢地mon 緊post 嫁
教人拍log 想自己一個袋曬既個條友你會認嗎
在線等 心急人上
繼續,唔好停,搞大佢
仲可以將注意力由個女仔身上移開
一件件慢慢黎啦
一次過會太飽嫁
冇link,一面之詞。
係就放埋link上來,等大家評評理嘛。
你可以拍片否認嫁如果你真心冇做過
又“降價”又“虛高”又“老舊頭”
你個賤種先係支那仔呀
香港人講“減價“偏高“舊鏡頭”㗎
死支那狗 reganlam

你唔好on9啦
行大陸法咩
你指控你係 你提出證據
唔撚係人地話自己無做過,自證清白呀
Go_Marine你係奸狼打手係人所共知啦仲扮乜撚嘢呀屌你老母你係借SP嚟咬膠攝之嘛點知你件冚家剷會無恥到連𡃁妹都咬
上面都無證據啦 而家呢個post 係興誅心
咁都可以講有人借題啦 要誅心
我蠢睇唔到咩動機啦
動機擺明係借條女嚟入膠攝啦懵閪
你驗下智商啦
誅心
我未話有人想落格law
如果佢冇就過
自己同全世界講冇做過
成個flow 冇錯呀
上面都講左好多啦
mon post 膠攝自然會霞嫁啦
你等下啦
成日講入膠攝入膠攝入到啲乜吖
噤我又唔係冇
係睇佢地會唔會認姐
我都比左好多info 啦
佢動機就係入
入唔入到係另一回事
個動機咁明顯都話誅心
你真係弱智唔撚係扮㗎啵
如果係真佢地唔會認,會避,假的話先出嚟指住你個鼻
仆街豆豉佬又課金
打手全面進場了
下次樓主標題要打明內有惡犬
唔撐豆豉佬會比人咬死架
講真
我幾個post 都講到臭
你要係依個公眾討論區
令人爆曬你d 野出黎
何必呢?

之前肥佬都出過片話過自己比人呃但冇開名
大家就冇謂再估係邊個
尊重肥佬

但你地係要spin 走自己mihk
再spin step 你估d 人傻嫁?

依家你地三個會唔會回應下
當年係唔係有人拍完教人野片
想自己袋曬呀?
要人問先死死氣講

有 定冇?
一句

等你地覆
佢哋懷疑攞個女仔插膠攝,思想自由
睇黎SP一受攻擊,佢智商都真係跌唔少,PR文黎講真係衰過唔理
成段野字眼上,一係擦球邊(佢專長),一係就偷換概念
OK,咁成段野最簡單係個女仔"咁岩"比佢選中
對事主因為佢"咁岩"既行為做成不便?
禮貌上講聲SORRY都OK?但聽事主講之前佢做法就係直頭block左人?
係唔係咁岩click錯block左人?

第一段"所謂支持者",支持就係支持,"所謂"d咩?
唔肯定咩人咪直接叫"騷擾既人"
又要加所謂,啫係乖果班就係我學生,壞果班就係"所謂既學生"?
之後重提事主情緒我就唔再加描述,根本多餘

之後,又係玩擦球邊,"咁岩"就選中同膠攝有關個女仔?
換轉同人嘈交,真係有心避嫌既有兩條都會揀另一條?
不過我估實有人問點解唔可以揀依條?

咁又入返西九YT入面,本身就無乜人睇,真係想知既巴打可以自己去YT搵
"Dragon Centre 西九龍中心:513 位訂閱者"
我都想知係咪個演算法又係"咁岩"送女事主條片出黎比佢睇
而從西九龍中心頭兩排影片既view大部分直頭得"個"位數,根本無乜人睇
其他巴打自行諗下個"咁岩"係咪咁岩

而攪笑在個條片又會係SP同膠攝嘈交時咁岩浮現出黎,OK
咁佢就再用"同框"依兩個字指出係兩揀一,又係"咁岩"揀中女事主咁樣~
但其實再落D都有幾條未cal色既片,只不過SP就指出又係"咁岩"揀中左女事主

最後,其實好簡單咁想問仲係中立或者單純食花生既巴打幾樣野
(私怨膠攝既人唔洗理,SP做乜都係"咁岩"架啦,明既)

1.SP點解公開轉抽完水就話改左Friend睇?又係咁岩?
當然,佢私人FB點處理我係無權管,我指出既係佢公開抽完水之後收返埋,係咪佢自己都認為影響到女事主?係既話,講聲唔好意思係咪好基本?但咁長既文入面,一隻字唔好意思既說話都無同女事主提到。

2.女事主聲稱已經被SP block,依樣野就只有女事主先提出到證據,為左唔想煩到佢,大家可以"暫時"當無先,因為SP又可以"咁岩"click返解block,但依樣野,對未爬文既巴打值得參考

3.有心重提人地病情係咩用意?當然又可以認為SP只係想比各位網友"善意"既提醒
但唔好意思,係我角度咁做法真係好老撚土
就好似我覺得SP係好撚小氣,然後就小學雞咁大叫唔好同人講SP好撚小氣咁
依D就係佢一直所玩既擦球邊風格
明知事主唔想受騷擾,硬係一字不漏打晒對方病情
好啦,我唔洗大家答我,自己去諗下佢依個做法係咪真係咁"岩"同"咁岩"
*重點,佢係識保障自己人既私隱,下面會再提

4.所有唔好既野,都係唔關佢事,無論係"所謂既支持者","所謂同框既膠攝女仔",簡單講,依個風波,佢認為自己只係路過啫,0責任

5.佢既圖入面,就將係佢度留言既人名刪走,好識得保障他人私隱
對於"原本係唔關事"既女事主就坦蕩蕩直接將佢病情講出黎
作為FANS既,一定又會話唔講其他人點知?
但女事主果類病情,大家自己諗佢既做法係咪公平

我睇完佢篇回應文
都只應夠講佢真係好撚賤格
擦球邊玩法真係好好用,講D唔講D,就自然有"所謂"既人幫佢講埋落去,先唔講DM女事主件事,因為大家要捉,一定又有機會話有人扮,但其實係女事主未公開貼文前,連登依度已經有個好似叫"俊的嗎"既人吊埋膠豪學生都係7,意味住女事主未公開DM,已經有盲粉做左攻擊女事主行為

而作為成年人,我就真係唔信佢唔識得保護個"咁岩"比佢選中,又"可能"唔小心block左既女事主。因為我見佢仲識保障返佢留言D朋友仔個名
然後咁多咁岩攪到女事主,偏偏就係無一句唔好意思

基本上,件事撐膠攝既,就一定撐女事主
撐SP既,都一定覺得樣樣野無問題,我以上所講既野都係"咁岩"
但我只係想同食花生同睇戲果班巴打講,我打咁多字就係想你地自己諗SP係咪咁多巧合

咁岩比佢睇到出文》之後轉朋友先睇到》女事主話Block左佢?》出黎解一切都係咁岩》自己貼文攪到女事主但唔好意思都無一聲

其實block女事主單野先係重點,如果佢有block,以上SP所講既咁岩都係廢up,都係講大話,因為就當佢咁岩睇到西九條片,但又點會咁襟錯block埋人?
可惜我真係唔想煩女事主,所以巴打們自己睇信邊個,而且佢可以解block,比人block左都唔知cap咩圖做證據

要講既都講晒,巴打們自行評論
所以我下面打左啦

有定冇
等佢地覆
不如你講清楚d啦, 邊個教人拍片又邊個想收錢,
又係點樣呃錢, 成件事係點

乜都唔知真係唔明你講乜
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞