攝影界陰濕佬映畫製作社SP Stephen 借無辜少女打擊同行[3]

403 回覆
16 Like 86 Dislike
留意番 樓主第一個post標題已經有bias係反sp
SP件冚家剷擺條女上枱,咁道咗歉未呀?
班SP狗仲講到話SP係攝界YT有名氣係唔可以低聲下氣道歉㗎屌佢老母原來咁撚巴閉,唔講我以為佢係做官咁撚巴閉
要公開道歉件事先完(可能都唔會完)
佢出左聲明
不過又唔小心掛多次人地大頭姐
冇錯.. 本身都係成日霸住個頂Post 都算..
依家直頭消費個女仔好似大軍反攻咁

但明明連燈本身都已經小眾
連燈攝影台仲要係小眾中嘅小眾
根本你有咩目的響呢度點樣長篇大論都冇用

2邊嘅FANS 都一定只會企自己果邊
食花生果邊?由頭到尾都WFC
最慘就係喬妹,本身唔想牽涉
無端端比人拎咗出嚟
跟著再比連燈仔擺出嚟夾響2班FANS 中間做磨心
真心最大受害者
bias 乜野? 唔通又係咁啱試左支停左產冇得賣既丁先生唔係針對膠攝? 唔通對 SP d fans 黎講所有野都係咁啱?

btw 果單野我係支持挑火頭,唔係屌佢挑火頭,我不嬲話想睇兩邊大戰
SP 呢D 仆街死性不改
你出聲明咪出聲明
又再一次公開CAP 條片出黎
咁啱又有人地大頭丫麻
扮哂野
人地已經叫左唔想再比人掛出黎
邊夠你肉酸呀奸狼犬佳松富,SP擺條女上枱,你都仲好意思幫佢兜,SP啲袋底泥好好奶呀?

係啵!你件冚家剷以為成日笑Sony貴,而家你垃圾奸狼一早貴過晒Sony啦啵
4月加價再貴多幾錢重
仲有成日有覆讀機出現

唔好扮嘢啦你
話完人扮mihk
之後轉左風向屌你個sp
就話霸住個頂Post
你話人扮mihk 果時又唔見你話自己霸住個頂Post
佢性格仆街傷害咗人就可以唔當一回事就咁算啦?就唔使道歉啦?我屌佢老母啦!佢邊撚個呀?
佢條冚家剷唔擺條女上枱,就唔會發生呢單嘢啦屌佢老母
而家我哋睇唔過眼要佢道歉,你調返轉話幫條女平反嘅人係擺條女上台?
我屌你老母啦
你玩spin, 我玩覆讀,有咩問題
然而spin既都係你

reganlam你條賤種好撚心就收聲啦
代妹妹仔做林鄭黎 老屈人都做得出
成個post都係度幫sp spin
知唔知醜嫁

spin到又共產黨又毛澤東又林鄭
嗰個咪你囉支那狗 reganlam
支鏡其實已經討論完
Mihk就係你講果個狀況
信就買
唔信就繼續吊
唔會變到乜

但因為支鏡扯落個女仔度
你覺得不了了之就係最好交代?

如果係既大台都幾好做
戇鳩..我第一就已經覺得個MIHK 係水人,我成日都話.. 你真心覺得我話你係假MIHK 你咪出律師信比我告我誹謗,真心等緊你出埋張Certificate of origin 出嚟屌我添

上個Post 我屌你日鳩日推Post 你都唔敢覆
同埋留意返,我從來覆呢幾個Post 都唔會推post
係你先咁努力推返上去推到上熱門

你話我企響SP果面咪企響果面
反正我係唔係邊個FANS都好
我又唔會多咗忽肉少咗忽肉
好過有人成日扮中立扮正義
可能又會話我有bias, 但個陰濕佬回應聲明入面講到受傷者果幾句真係好撚有骨,好似講到係因為個女仔情緒問題先放大件事,所以唔係你地講得有錯, 又強調佢句ig 係公開(暗指驚人講就唔好public 個ig)

講真如果係大公司出d 咁既聲明, 個關公一早比人屌撚死左

SP班狗話佢係YT界有名氣,好難低聲下氣咁道歉㗎嘩屌!唔講我都唔知佢係咩荷里活大師咁撚巴閉
「唔通又係咁啱」
好彩你冇份參與司法制度
肯諗吓都知講時間點係好大灰色位, 比盡只係輔助性理據, 一定要配搭大量其他理據先夠力,
而你嘅其他理據只係「條友衰格」「有私怨」

睇埋你#147, SP叫人收手, 響你眼中係「好撚有骨」, 證明你真係有bias

結論: 如果你指責「SP借無辜少女打擊同行」係成立, 依同理「你借無辜少女打擊SP」都必然成立。從第三者角度睇, 你行為同SP冇分別。
見到有人比條仆街打,所以指證條仆街果個人等於有份打人 真係唔會夠你講
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞