水牛城槍擊案 第一身video 勁有GTA Feel

1001 回覆
55 Like 278 Dislike
上面先有ching講野荒山野嶺
香港你住西貢大尾督冇車都仲得添
講緊美國係大到杳無人煙果d喎

講一樣野嘅風險有幾高最普遍係用
likelihood x consequences做普通
risk assessment
冇車呢樣野引致嘅唔方便係全人類承擔
即使唔方便呢個後果及唔上死人咁大
但生活上要用槍嘅likelihood少過車好多倍
後果雖然係死人 但你要睇下每日依靠槍嚟自衛成功嘅人有幾多
你唔係覺得佢拎車嚟類比係合理掛
你走入室內 架車已經企左係度
架車係室內等我?定佢衝入黎撞我呀?
你真係弱智
架車企係室外呆撚左後悔緊冇帶槍
如果照佢講車殺傷力大咁多,咁恐怖份子洗咩用槍,全部用車車死人咪得囉
暴走族>恐怖份子
無人提 2016 法國尼斯貨車恐襲死 87 傷超過450 人
911仲多呀,其實飛機先係
好撚癲 最後好似有一個企係度嘅白人都中槍? 訓底個個先冇事
拎車禍黎比真係好on9, 話明車禍即意外啦
拎意外同專登殺人黎比,唔通喺美國用車殺人嘅數字會多過用槍?
黑,一槍

肥,又一槍卦
016年尼斯襲擊,是2016年7月14日在法國尼斯的一場恐怖襲擊事件。突尼西亞裔法國人[5]穆罕默德·拉豪傑·布哈勒蓄意駕駛一輛貨車撞向在法國尼斯盎格魯街慶祝國慶日的人群,隨後又向民眾開槍,造成至少86人喪生
白痴仔,駁完你又係到轉移視線
數據上飛機係死得最少人
同你講統計呀
返屋企做功課啦小朋友
咁抽搐發羊吊嗰啲係射中邊到
你個人曬黑少少都中硬槍
殺咗就係殺咗,意乜撚野外?你驗下腦啦智障

我車撚死你全家 你會開心過我射撚死你全家?
咁我想問美國殺人案入面用槍殺人多定車多?
即係我意外撞死,個個人唔計死?

你真好笑 用係咪意外做view個意義係邊???
你弱智咩,本身用車目的都唔係用黎殺人,車禍係意外,同你開得槍緊係想殺人或起碼傷人,咁車禍實多過槍殺。唔通謀殺犯多數簡車多過槍,咁講咩鳩車殺傷力大過車
屌你連登仔真係世界級

一樣野發生咁多意外死人當冇事
得閒先有用鎗射死人就好大件事要禁

因為你係果樣野既得利益者,所以睇唔到

你本身冇鎗權自由就要人地都冇
打獵 娛樂
再黎問題就係要槍嘅人總有方法拎到槍
例如台中成日黑幫火拼
台灣一樣禁槍
結果要入手一定有
然而當有人拎槍威脅你時你手上就冇槍防禦自己
殺傷力大唔係我講
事實就係造成死亡最多,你搬龍門搬到去意外之爭,9唔撚搭8
宜家講緊邊樣殺傷力大喎,多人因為車喎死唔代表車殺傷力大過槍,核彈夠用得唔多,死者一定無車禍咁多,咁核彈無殺傷力呀?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞