水牛城槍擊案 第一身video 勁有GTA Feel

1001 回覆
55 Like 278 Dislike
啲人驚到走唔到,揀扮死
所以槍手會補槍
https://www.wikihow.com/Survive-a-School-or-Workplace-Shooting
條友個意識形態完完全全黎自 4chan 咁制
anti black antisemitic
果支係咩炮?hk416?ar15?
最尾仲要
NO!
I am sorry
第一個係白人定Latino呀
其實佢本身瞓咗喺地下就算佢選擇反擊都冇可能爬起身前唔中槍 佢唯一唔死嘅原因只係因為佢係白人 咁啱槍手針對黑人 槍手放過佢 不過唔知點解佢要射死第一個白人
有冇問題唔關我個comment事我講緊點解個新聞會講白人
CLS 點解會有呢d website
試槍
打晒啲keywords 去揾都冇
上次聖誕撞入巡遊隊伍
邊有講?
所以真係懷疑d人教你shoot out訓係度等其實係無撚用,等死
肥婆同黑人必須死
因為成日都有呢啲咁恐佈嘅嘢發生緊
瘋了,都已經瘋了!
你做種族主義者都算 仲要幫班壓迫你嘅人辯護
希望你唔會俾neo-nazis射死
你見到死人會打冷震?有多啲依啲網站俾人睇到primary source都係好事
東亞人比佢地當係model minority,唔駛死
Cls 死癲狗
佢話移咗民嘅要,留係自己國家就唔駛
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞