水牛城槍擊案 第一身video 勁有GTA Feel

1001 回覆
55 Like 278 Dislike
美國納粹理論家David Eden Lane由14個英文單字組成的名句
We must secure the existence of our people and a future for White children
入到去會唔會俾人打死?
Load到 但成段就係得咁短???
可能係佢心目中
會去黑人社區超市既白人都係賤種
戰術頭盔有位裝CAM錄影
冇問題 你都係比佢地歧視既其中一個種族
Why did you choose (REDACTED) for the place of attack?
(REDACTED) has the highest black population percentage (zip code *****) and isn’t that far away. Plus NY has heavy gun laws so it would ease me if I knew that any legally armed civilian was limited to 10 round magazines or cucked firearms.

個槍手話因為ny槍械管制嚴所以先揀個度行兇
每年有幾多政客或者官因為槍殺而死?? 每次槍擊案中, 死最多都係平民. 係, 你可以話: 呀, 就算唔係用槍, 用車都可以撞死好多人, 用刀又可以斬死人, 點解要focus係槍到?

首先, 車唔可以撞入建築物, 凶手撞唔到建築物入面既人, 今次事件係凶手入埋去商店入面逐個人黎殺, 槍法準, 避都冇得避.

然後, 你可以話就算唔用車都用刀, 但刀相比起槍係咪會冇咁大殺傷力? 你一個人可以斬得死幾多人? 百人斬呀? 同埋刀都未必可以咁快斬得死啦, 根本完全唔同比較. 刀傷害性一定係無槍咁高, 呢個係事實.

而家槍同民主掛勾個程度我完全睇唔到有幾關事, 就連前年國會山莊單暴動案, d人示威係用槍爆入去? 比人射死個個係由警察開槍殺死既示威者, 咁又關民主咩事?

其實美國個民主制度已經係真係好好, 佢地就真係完善選舉制度囉, 總統只係管國家既政策同外交, 實際權力州長仲高過總統, 州長又可以每人一票投出黎.

同埋唔一定係收番哂全部槍, 再加強規管點都需要啦.
根本係基督城果單既翻版
枝槍又係寫哂字
又係開live
又有先寫pdf

但佢得十八歲
咁樣殺人
心理質素非常高
究竟佢點成長?
好撚din.........
冇人叫你無啦啦出現係果度既
本身凶手唔係有槍根本唔洗用到槍搞掂佢啦, 完全本末倒置.
應該就係,之後就已經畀人停咗直播
但係用槍射人爽好多喎
如果冇得用槍 佢可能未必會咁做
同埋槍好難防 又遠又快
你用菜刀應該殺唔到咁多人
gopro
因為佢地鍾意支那
如果冇槍械 兇手亦可以選擇其他嘅途徑 手法去行兇

呢句野完全係智障先講得出, 咁點解係槍先? 你都識講啦
槍械係當地普遍人能夠取得最強力 最易上手 最能夠造成廣泛殺傷力嘅武器, 刀可以咩? 最勁咪炸彈囉, 咁有幾多人識整炸彈呀?
台灣都禁槍啦,咪一樣個個古惑仔有槍。美國如果宜家宣佈禁槍,你估啲黑幫會唔會交翻啲槍出黎瑞士一樣有槍權,又唔見有咁多槍擊案,根本就係睇你點用
唔好因為用其他用途就覺得無野,用刀殺人一定多過槍,就係因為佢多用途殺人於無形先危險
其實係真
不過係喺北印度同巴基多啲
d黑幫唔會交番d槍出黎同防止用槍恐怖襲擊有咩關係? 唔肯交咪唔肯交, 黑幫為賺錢會咁癲玩恐怖襲擊?
用刀致命d定用槍?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞