水牛城槍擊案 第一身video 勁有GTA Feel

1001 回覆
55 Like 278 Dislike
今次槍手唔係入到去先開槍, 係停車場已經開槍殺咗個白人女人啦
多人排隊唔等於佢地咁岩一直線俾你部車一次過撞更加唔代表佢地唔會避,你避車易定避子彈易?
咁又點?
平時超市排隊比錢比班女人搞到燥

銀包唔拎定出黎,聽到幾錢先慢慢係袋摷個閪包出黎,再慢慢數神沙,數完再慢慢放返銀包落個袋度,先慢慢執野
未見過teslun?
無話過佢唔可以避, 多人聚集係收銀只係增加有機會撞死嘅數目
快過子彈?
增加?咁你點得出會高過槍呀?,有新閒專登衝入超市收銀位撞死十幾個人一次過?
架車要快過子彈先可以撞死十人以上?
無新聞報過等於無可能?
用子彈殺十過人一定易過你用車撞死十個人
咁你有咩證據證明用車殺傷力勁過槍?
我都講咗佢今次槍擊案死傷十三個人, 佢用車係我講嘅 conditions 下係絕對可以高過用槍, 無講過所有情況下死傷用車都必定高過用槍
d人唔會避唔會走?,憑咩話絕對可以?
我嘅重點係想講佢覆我類比錯撚晒
拎刀同車嘅泛用程度同槍比
唔用車門口都出唔到 唔用刀飯都煮唔到
呢d事嘅頻率高過比野獸襲擊多好多掛
個重點唔係講緊槍係非必要
叫人whatsapp 你啦
黑白都殺, 但黑人就補多鎗
5.56 mm hole .....
但第一野就冧左3件白
不如你走啦
一個案件一條友用刀緊係好有限
但就係佢易得手易用,好易犯案加埋睇咁嚴重囉 唔同鎗首先要買又要時間練點用,屌你老尾你估人人有鎗就好似片主角咁勁?上面有人po埋刀案數據重有乜討論?
槍管有咩用
你都on99
你夠冇車啦 咪係香港柒下柒下生存緊

禁私家車已經減到勁多車禍,唔該你睇下fact 車係搞死最多人

貨咪準用貨車囉,市民搭巴士/鐵,你禁鎗差佬咪一樣用到
避你老母咩on9仔,打開你屎眼望清楚啦
我避到子彈呀廢物,你唔得呀?

小朋友睇下數據啦,車禍係死得最多人,每日都有人死,井底蛙
你張圖都識講5死啦,你係有心用槍殺5個人會唔會難過用車呀,依單野都殺十個啦
你都識講車禍啦,你要用意外同專登殺人黎比無野好講,唔通你想殺人會覺得用車好過用槍咁呀?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞