水牛城槍擊案 第一身video 勁有GTA Feel

1001 回覆
55 Like 278 Dislike
用刀可以殺到幾多人? 用槍又可以殺到幾多?
烏克蘭夠人人有槍
又唔見有槍擊案😪
唔同環境有唔同政策都好正常啦下話, 咁而家的確美國多人用槍恐怖襲擊, 咁咪再管制囉, 烏克蘭少種族歧視問題d呀嘛(以前, 而家唔敢講)
https://www.reuters.com/article/us-sweden-blast-idUSKBN1ZF1PD

瑞典黑幫成日放炸彈添啦,睇下新聞啦。再者我如果係恐怖分子,係槍鋪買唔到咪同黑幫買囉
車唔可以撞入建築物

即係好簡單

當大家唔去殺對方,係一樣既場合做野上,認認真真無 cheat 無矛波,白人同東亞人一齊做野確實係東亞人會較做得野,只要東亞人唔講民族主義既話,其實白人好多都會遵重東亞人呢點我認為係有幾分真既。

尤其係對住日本人,佢地係第一個東亞民族自成一角咁發展出高度科學力既民族,仲要係現代戰場上打贏俄羅斯白人,上世紀七八十年代發展出另類又可以同世界接軌既文明同發明出黎令人遵重

但日本人到而加都係排外主義仲有廢老主義好勁既地方

利申:過左英國,公司有人估我以為我係日本人個日個態度係另一個態度 我話我講個啲係廣東話可能有多少係似似地日文
佢可以撞到一次囉, 然後呢? 槍可以狂reload, 車可以撞入去之後再繼續無限撞?
tg
車加強前面防撞加大engine 馬力點解唔可以未計再大啲嘅貸車
所以uk, 挪威, 菲律賓同臺灣無民主
長期壓逼後果 同埋事實白人真係越黎越少
出生率真係低 又比 黃種人 同其他人種溝哂
特別係黑人
我都唔明點解黑人同某d人種咁鍾意用自己種黎放大講歧視
成個post都cls
而家你企係基輔
見你有少少似俄羅斯人已經比人打
貨車夠用係恐襲啦
洗唔洗bam 埋
一野撞落人群都死雙位數啦
,可以渣車撞
上面有人話車係必需品所以唔計
唔止要加強規管 更加要限制槍種

例如整係俾你用bolt action rifle 同埋禁止高威力嘅.50 ae, .45, .357同9nm 得.22 lr嘅手槍可以用

如此 你想打獵依舊可以打獵 想自衛依舊可以自衛

問題係美國佬識搞花樣 -- 呢啲必要嘅法律佢哋一定會扼殺係搖籃中 所以先搞咗NRA啦
論據自助餐
呢樣利我就要 唔利就唔計
從來工具都係中性
點用先係問題
而家擺明係blm lgbt 太痴線先逼到班痴線佬鳩黎
講真化肥都提煉到炸彈原料
漂白水都避到某些原料管制
不如化肥漂白水都ban 埋
對於車可以撞入建築物仲有冇其他問題?
後面lag係原片係咁?
一早有人報左 咁都冧左咁多
俾你會因為咁而sorry定冧埋佢
諗下自己請啲野合唔合理啦好撚心 我唔該你
唔使諗啦
白人至上主義 唔係單純種族歧視
工具都係中性, 我同意, 但刀可以用黎切野食可以用黎界牛油, 漂白水可以用黎漂白, 化肥物料可以用黎化肥, 咁槍除左用黎射殺之外仲有咩用途? 比個好處黎? 自衛? 其他地方夠冇槍, 佢地冇人會犯罪? 佢地自衛都係靠把槍?
車撞入建築物然後呢? 可以再點繼續有後續殺人? d人自己都識散啦撞完一次
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞