水牛城槍擊案 第一身video 勁有GTA Feel

1001 回覆
55 Like 278 Dislike
如果Trump任期內發生 就會食白人至上死貓
佢唔係普通人啦
除左支槍既特點之外
自己仲有主動訓練 18歲仔肯定未入伍受訓
同埋著晒防護裝備
講緊警察用手槍同佢對射都傷唔到佢俾佢殺埋
點解咁多次啲大型槍擊案都無人用槍保護到人?

咁多年你搵一單用鉛筆殺十三個人既案黎睇下?

請閣下有時間去驗下腦,應該輕至中度。
原來咁勁
睇左新聞話佢話黑人出生率太高
屌。咁似香港d 支人
槍法又準 又會補刀 呢條友乜水嚟似係針對所有女人+黑人
主要係針對黑鬼

值頭兩個唔好彩 比佢用黎試槍
廢話 車係必需工具 無連社會都運作唔到
大把國家禁槍 佢地有咩損失?
謀殺叫意外
你咁想用車比就拎車專登撞人黎比啦
就係要比d槍撚清醒下個頭腦 日日ff有槍可以捍衛民主自由 保護自己人身安全, 到政府逼佢地打針就即刻潛水 trump比拜登作弊ko又係唔見人
被射殺個個係前警察係間超市做緊保安
一有大型槍擊案就有 SWAT Team 去現場,個槍手一出停車場就解裝投降, 根本無同警察對射過
AR15?

係,真係好多意外
呢啲人值得擁有一個安全既香港
利申:係外國日日都冒生命危險出門
係 我講錯左 前警察先岩
bushmaster xm-15
淨係得香港同美國?
係宜家槍械咁流通既時候 禁左槍
D壞人一樣繼續用黑市槍做壞事
平民反而無左合法槍保護自己
講得出你就講喇 飲酒好飲同舒壓麻醉作用 好多都當係生活必須品。 所以想禁都禁唔到,但槍大部份國家都禁到 即係非必要都無作為。 你咁無道理都講cls就真係cls喇。
你飲唔飲酒自己有得揀又唔會影響到人 ,到你比人拎槍對住黎射果時你有得揀?
其他發達國家無呢個問題
係咪應該美國諗下自己有乜問題
有執著一心一意嘅人,練槍,練體能去到盡
年中大把homicide保護自己案例唔講??
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞