水牛城槍擊案 第一身video 勁有GTA Feel

1001 回覆
55 Like 278 Dislike
係規管,唔係禁止
容許咁大殺傷火力步槍通街走真心痴撚線
第一個咪又係白人
講到明係因為種族主義犯案都唔可以提膚色
未必嘅 你玩槍game都未必會補槍 扮得真就冇事
可能仇黑+仇女
咁多頁都無人提Brenton Tarrant
其實算唔算近年左膠, 黑權 引發呢類事件
好多野都物極必反

以前白人打壓黑人太厲害, 黑人都係渣槍反擊
因為佢無開槍
痴撚線
只要你自己帶返枝槍,喺槍手開槍前擊斃佢咪大家都安全

反擊no1
如果係後面射你一樣避唔開 唯有請保鑣
讀吓書學吓嘢啦各位連登仔,槍手動機係晒呢度

[url]chrome-extension://efaidnbmnnnibpcajpcglclefindmkaj/https://img-prod.ilfoglio.it/userUpload/The_Great_Replacementconvertito.pdf[/url]
其實睇佢份PDF
佢最主要既問題係 咩白人生仔生得少
覺得自己種族收緊皮 然後一堆reason 後去殺人
戇鳩仔 你屋企枝針都好危險
高級左翼會用教科書同銀紙做避彈衣唔驚
見過red neck未?
嘩呢張相起碼有15年甚至20年
因為East Asian 係美國好低調 +無對社會造成明顯問題+又唔似佢地陰謀論所講班Jews 咁 控制曬所有media/高職位
而East Asian 係East Asia 係好 homogenous > Anti-diversity / 種族主義者 favourite
根據你咁講, 點解咁易攞到槍既美國, 冇人即刻攞槍出黎, 制止槍手?
你去cc台睇下就知點解香港唔可以有槍權
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞