水牛城槍擊案 第一身video 勁有GTA Feel

1001 回覆
55 Like 278 Dislike
戰術電筒
上面啲白人至上留言真係令人大開眼界
去外國俾人用槍指住記得大嗌I love white people
無一個人種會低等過黃種人
有其他極右都係咁睇
佢哋痴得黎都唔係一味憎鳩其他人
有自己一套文明種族理論
雖然話俾機會市民革命反政府
但個國家真係太多痴線佬
無啦啦行出街或者有啲癲同學就會俾人射死
Why don’t u carry?
係連登唔可以對任何受害者予以同情
入得黎你都預左
香港有幾多壞人有槍?黑警合法持槍唔計
又話殺黑人
第一槍就死白人
樓上班傻鳩盲架?
移民撚點算?
撚識中部紅洲啲red neck 咩
分分鐘條友連踏入美國國土要去領事館拎visa都唔知
有afro
同incel一樣
話比狗公同雞壓迫
但出街係人都射射埋毒撚
住慣喺香港見親都係高人工受過教育嘅白人真係當哂個個都係咁
喺槍手開槍之前,大聲話俾佢聽I’m Hongkonger,佢就會當你白人放過你
槍手喺出面射入嚟,喺入面爬行移動以免比人掃射誤中
香港都大撚把white trash
特別東歐南歐班垃圾

勁多過黎呃飯食,燶到仆街
兇手:We must inevitably correct the disaster of hedonistic, nihilistic individualism.
其實算唔算係現代主義者對後現代主義既評擊
grand narrative/ provocative idea or ideology 真係危險
m16民用版 ar15
鬼叫香港崇洋見人係鬼就請 女見係鬼就比屌
每日比車撞死嘅人>>>被槍殺嘅人
車主出嚟講兩句
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞