水牛城槍擊案 第一身video 勁有GTA Feel

1001 回覆
55 Like 278 Dislike
佢部 batman 車係指啲咩? 我又無指過架車可以上樓你即係打 strawman?
「兇手在自白書裡寫到他鎖定那個區域因為黑人居多,另外一點是因為紐約州的槍械法令嚴格,就算有人有槍可以反擊,最多彈匣也不會超過十發子彈。」
你都on9,我同緊佢講如果有車撞,d人走上二樓俾已經風險低好多
幾時有話你提過二樓
觀點大家可以唔同, 屈錯人又唔認就好難睇囉
我幾時話你有講上樓?
"佢部 batman 車上去"如果唔係 follow 你上一句講嘅上一層, 上去係指上邊度
想整炸彈上網搵點整真係唔難搵到
咁係咪要禁埋上網
可能把聲惡d佢已經笠哂水
我又無講過架車可以上樓, 你又唔係 referred 我, 咁佢架 batman 車係指咩?
我係指除非你部車係batman車,如果唔係上唔到去唔會殺傷力高過槍
無話過你有提到可以上去,你有被害妄想症?
咪指車唔會殺傷力高過槍,除非你batman車,有話過你有提車可以上樓?
點解車嘅殺傷力唔會高過槍, 新聞有提過個槍手上二樓咩?
痴線車後面果個都中埋
上年有單黑人揸車撞落聖誕集會人群,死咗幾個包括細路
你都幾好笑,整係你假定部車衝過黎d人一定企定定係度俾你撞,但槍一聽到槍聲就會散水?你覺得避車易定避槍易,講二樓只係提出一樣容易避開被車車死嘅情況,仲有窄環境
我#856 都無講啲人企定定, 係突有車撞埋去未必散得及時, 我係話入口處近收銀有好多人排隊剷過去傷亡可以高過槍械, 有咩問題?
鬧trump又係支持獨裁政權
你收皮啦傻閪鳳狗
唔差在去鬧埋Nancy Pelosi五毛共諜啦
不如釐清咗我邊度有假定部車衝過黎d人一定企定定
車要撞死人即要有返咁上下速度,咁一定有要返一段距離,同埋一定好大聲,咁正常人聽到係唔係會走?槍你可以收埋突然拎出黎射,我真係唔明點解車會可以勁過槍
如果唔係企定定係度,我好難想象可以會大殺傷力過槍,車快定子彈快?
我無講過啲人企定定, 多人排隊多人聚集係收銀處架車高速撞入去我睇唔到有咩原因死傷唔可以高過槍械 (今次十個)
講鳩咩你 成撚日大嗌大嗌
大把黑人仲白人至上過白人 又唔見你講
典解要射禾。。。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞