水牛城槍擊案 第一身video 勁有GTA Feel

1001 回覆
55 Like 278 Dislike
唔同槍wo大佬, 你走到幾入佢只要搵到你, 佢都可以離遠殺死你, 你仲有咩武器可以除左槍之外又遠又致命?
係建築物啲人聽到槍聲點解唔識散?
散到? 槍手由落車到帶埋支槍入鋪頭, 前後唔洗5秒
美國啲超市好大, 你架車夠馬力撞到入去可以追住啲人嚟撞, 未揸過車定未去過外國啲超市?
佢高速撞架車入去, 係入面撞人你認為啲人散到?
關大唔大咩事姐, 你除非係撞唔到野囉, 你撞到野之後除非舊野真係好細件囉, 如果唔係都會卡住啦, 呢個係物理邏輯黎, 坦克車咩?
最後點
所以我咪講只可以撞一野囉, 佢撞到野之後一係佢要入後波再扭番方向, 一係佢架車真係大撚到成架大貨櫃車咁
清已經搞掂左係咁駁你個條友
啲人自己無呢啲生活以為人地都一樣
地方大障礙物少佢係咪可以撞多啲嘢同人先會被減速
都係一句姐
國力強同民生係兩回事
水牛城呢間係咪障礙物少到可以比一架正常size既車狂撞然後唔洗停低? 喂真係唔好為左嗌而嗌啦, 所有野唔該logic啦, 你不如索性真係話有條友可以渣住架24噸既大貨櫃車沖入黎撞爆哂成棟樓啦
可以先天基因影響佢道德同情感同大眾普遍既唔同

有冇完整版

子彈快定車快?
同埋喺啲窄環境或者上落,車有槍咁好?
其實講真個句,車死人個啲個案唔同真係特登車死人多過交通意外咩,相反用槍殺人唔通係意外走火多過有心殺人咩,俾著係你係要殺人會簡車定槍,大家心照啦
咪係
一件目的咁有強烈攻擊性既武器同一件工具去做比喻, 佢地真心好撚on9
條友on9到諗住笑我話未去過外國超市, 話係好大, 屌你老母超市定賽車場呀? 冇櫃冇貨物冇柱嫁? 一萬呎都係空地黎嫁?
唔係為拗而拗, 入口位通常近收銀, 啲人排長龍架車一炒入去傷亡絕對可以高過用槍, 只不過你一開始落咗定論認為架車連建築物都入唔到先係度死拗姐, 跟你啲 logic 咪認為架車連建築物都入唔到囉, 仲學人講 logic?
跑上一層已經安全好多啦
佢個部Batman車可以咁易上去或撞爆晒啲柱成層冧?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞