[歐美H game]推介(6)

1001 回覆
33 Like 5 Dislike
By Midsummer Moonlight做緊乜完全唔明堆人的關係,一開始d對話睇到我一頭霧水,我係咪miss咗上集
你冇miss,佢只係冇講到前因,之後會講返
你有咩唔明可以問下我,玩左幾次同作者傾過下咁
我追哩個post第一隻就玩eternum,之後玩其他game完全係比下去既感覺
加返Photo shoot 同Vixie劇情
可以試下前作once in a lifetime先,雖然有少少唔成熟但都唔錯,之後可以試埋其他T1既game
lm
subverse突然更新5gb
summer gone更新
網上行尋晚上唔到f95
hillside更新
hot spring academy悶到喊完全比唔上waifu
the secret reloaded夠膽死開過第個patreon黎呃錢
另一個milf city
有隻驚講自己個老豆係地中海肥佬餵唔掂阿媽轉去搞個主角 知唔知咩名
仲衰過milf city好多下 mc起碼都有d content
隻垃圾family secret一年出一個remake就當交左功課 真係cls
waifu 更新完之後elizabeth變咗另一個人
換左髮型冇哂氣質
原本覺得隻game好似dreams of desire咁個主線幾吸引,點知update越嚟越慢,搞乜鳩waifu hunter都算,依家仲要成個角色改埋
爛尾左好耐啦,根本係個故事發太大收唔到尾
我是咪好似係第一個睇死佢爛尾
不過光明正大咁爛尾好過某位自稱既白卡垃圾
幾耐更1次架期待titt更新
titt又邊隻呀
快既你預3~6個月,慢既6~12個月都有
你介紹嗰隻Tune In to the Show
打漏咗個s
作者講7月中大約會出part2
有冇人同我一樣等緊Pale Carnations
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞