[歐美H game]推介(6)

1001 回覆
33 Like 5 Dislike
即係邊隻
Holiday island
Lacey成個模唔同咗
Deviant Anomalies更新

Beta嚟好多野未放入去,下個禮拜會再undate
*Update
search F95zone
可以去玩Being a Dik,好多角色CG有復用。DrPinkCake開發遊戲 & 說故事能力 越來越進步,超勁。
radiant更新,一年更一次都係得1000render
our red strings搞咩咁耐都未更
個人認為當故仔睇幾正式
Updated得最快,應該係NLT(Treasures of Nadia製作者) 同 TastyPics (My Pleasure製作者),一個月update一次,每次2-3個scene,超誇張,應該唔止一個人整。
果種應該係成個工作室分工咁整,個人製作者一個月內又codeing又modeling就算係全職每日9個鐘都好難
咁大個人第一隻h game俾咗fresh women
J到腳軟

呢隻game係芸芸h game中屬於咩水平?
有冇啲多P大亂交嘅h game?
中等到中等偏上,模型唔錯但劇情唔吸引
個體戶最勁都係Dr Pinkcake,CG靚之餘,故事線相當複離。其他一個人整既game,半年有一次update算好好。
being a dik
pale carnations
waifu academy
Treasures of Nadia, Parental Love, City of Broken Dreamers, Melody
Evakiss條撚樣唔知死左去邊
其實動作有少少生硬,同埋有啲石頭胸
真人咩,Fresh Woman算好嗰啲黎,好多game剩係得幾張圖片,有scene已經好好。
Daz 模我玩得少,不過我覺得AOA啲scene已經高質過佢(但量少啲)
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞