[歐美H game]推介(6)

1001 回覆
33 Like 5 Dislike
咁樣走佬就預左永遠消失因為個名臭哂仲衰過i姓兩兄弟,佢又唔係冇人sup應該唔會咁突然走佬,真係好難諗
剷Patreon反而覺得TLG真係出事,錢都唔要;Icstor依啲仆街一路keep住昆水。
意外過身之類通常唔會del到咁快,我覺得最大機會係果個地區有某d法例係唔俾整咸/蘿莉角色,佢俾人發現左所以要del唔係俾人拉,好似kidmo咁唔del就坐
我發現次次我睇好邊隻邊隻就收皮,之前sixth realm係咁,middle moonlight又係咁,freeloading family同mother's love係咁,依家又到aoa
AOA既角色唔蘿,女主角算幾成熟下,不過TLG有啲“處女情意結”但咁就被人拉都無辦法。

Milfy City都復活(可能),希望AOA之後有消息。
處既除左jenny,鋼琴妹同ashley仲有邊個?完全感覺唔到有咩情意結
by midsummer moonlight有機會復活
「女拳主义F-ist」 邊位手足整
有mk妹一定係香港人
有粵語配音
幾個女角入面,竟然有3個處女,算幾多
mother's love個製作人好似暫時休息,下年先再做? freeloading family 都收左皮?
依兩隻Game既女角做得好好,可惜
mother's love onhold唔知要休幾耐
freeloading作者話唔會放棄整埋果兩個結局佢但依家轉左開始整新game onhold 咁鬼耐同爛尾冇咩分別
Hot Sand of Antarctica都唔錯
模叫ok,故事麻麻
我同你玩都係差唔多呢啲大路嘢
反而最唔捨得係唯一一隻2d our red string都好似摺撚咗
以後唔撚信啲dev
歐美就係好似追劇咁追,大把人討論下次會更咩劇情走向,發覺唔對路可以即刻斬覽,壞處就係好易有爛尾呃錢
日系就一次過出哂,相對完整冇咩爛尾但討論度低,中伏冇野好講退唔到
Btw,推得都係好野大路少少,個人口味既細野自己玩算啦唔係好推得落手
你啱 唔對路即刻停subscription止蝕
止不過真係好唔明點解有哂fans base都可以咁 又唔是整得差
用i姓兄弟黎做例,咁多人sup佢賺得錢就一定多,俾著係你打份一定冇得升既工但係0壓力全free time做又36唔做又36,咁你仲會唔會咁博命
On9,點會因為咁俾人拉,waifu academy 成間學校全部女學生都係處咪繼續長呃長有
撚有咁大,漫畫裏面砵仔糕嚟㗎喎
on9法例不嬲有,好似韓國咁,只要你畫女學生佢就計你未成年,之前個韓仔畫師kidmo先因為咁坐完一碌出返黎
my real desire同chasing sunset更新
element174更新
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞