[歐美H game]推介(6)

1001 回覆
33 Like 5 Dislike
冇mod冇command可以用
好多modder將VN game重新整過咁,係Main Page加function、Cheat Menu加gallery function、數值修改、加好感度choice變綠色.....乜都有。依家加anti cheat去防止modder? 得唔得

My cute roommate既女、故事都麻麻地,唔玩無損失。
試過啦之前

有個作者反modder反到走火入魔
次次更新最主力就係寫code黎反modder
最後f95有神人睇唔過眼把心一橫整左個anti-anti cheat出黎同作者1v1

不過冇跟好耐依家唔知點啦
明白佢地咁辛苦整隻game,一個update唔夠一日就解開晒gallery,劇透又改數值,唔係咁尊重製作人。但VN game最重要啲女 故事 玩法吸引玩家,整好依啲野仲緊要。

我都係Patreon支持下幾個VN製作人,雖然只係每月1蚊美金
Agent17,仲對抗緊
F95班友99%唔係好似你咁
佢地100%係為左H scene先玩

同埋又咁講
你擺得上網就要預左有人拎黎改同埋出mod
你下下為左反mod搞到啲code咁複雜
咁啲modder唔洗食飯咩

所以根本冇咁既必要
論:
當兩個癲佬係到隔空開片個陣會出現咩事
問題係佢啲時間用咗嚟做anti cheat搞到主線劇情慢咗
算唔算嘥緊subscribe d錢
嚴格黎講同個件白卡佬一樣

fashion buisness玩落真係好麻煩有無人知係推高bitchness定係低d好?
mist同a wife and mother更新

愈高個下場愈慘

有咁低推咁低
咩嘢為之下場慘
下場慘d咪多d h scene
直接end game
仲h scene會唔會諗多左
如果隻game可以用到"Season",通常係大game,1 season 就係一篇完結,e.g: Being a Dik。

或者,你可以去F95 zone搵"Completed" Tag 既game,依類大結局既game,睇下岩唔岩你,入門有Acting Lesson, Melody...
你當睇美劇咁,一個season完就係一段故事完,除左佢話真係完之外完season只係故事停左係一個段落
如果你一定要玩已經完哂既作品咁我諗你既選擇會少好多
超少
Fetish Locator都;仲係得2季
fashion business真係麻煩到玩咗勁耐都冇一個可以j倒的h scene,d劇情又唔知點觸發,然後個walkthrough又亂,跟住指示去左某個地點搵某樣嘢,結果原來又要推另一條story line先可以繼續
唔係個女主角好撚正我早就放棄啦你老母
成隻game個設計好有問題,明明係有個地圖可以自由探索,但係原來條story line都係單向,一定要跟步驟同時推唔同story line。仲有個垃圾細節例如換錯衫出門口唔好意思你即刻扣個人物好感度。仲有個back制ep2冇撚咗,唔記得save揀錯選項真係恭喜你上返上個save再玩過啦,玩個h game玩到返工咁!
補充返連個cheat menu都係嘔心你,每次加錢得100蚊,然後你每個星期根據任務要求你要賺5000蚊,=你要㩒50次button
red fall,timestamp更新
Redfall新名叫Helping the Hotties
赤色 你真係日日去F95 zone? update得超快
日日check latest update,60幾隻仲等緊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞