[歐美H game]推介(6)

1001 回覆
33 Like 5 Dislike
通常我自己係第一次玩簡自己想簡既,之後等walkthrough出左再玩多次用黎save
Lm
有無人玩過naughty 40?一開始d relation 點set
leap of faith又上返steam
fashion business
a wife and mother
anna exciting affection
lust campus
初玩treasure of nadia,好撚垃圾
好似玩緊20年前嘅game
冇計,rpg maker整望落既係咁,同類中佢算先進
佢用rpg maker整係old school

有d直頭用rpg maker整AVG
隻GLAMOUR而家值得玩返未 (男主角線)
對上一次玩GLAMOUR男主線基本上咩柒都冇
The Office, J到出血
但啲女Character development 麻麻,h scene好多為扑而扑,同傳統VN 差好遠
用黎做入門ok既多女多選擇,不過我唔鍾意個rpg介面先唔玩,而且後期變到為解迷而解迷
how to fix the future終於更新到
love season更新
agent 17有冇攻略?
佢內置walkthrough果個都夠用
想問問我夜晚諗住落安眠藥落咖啡俾條女飲,明明身上有藥但冇落藥選項
未整好似係
佢提示又唔寫咁衰btw thanks
你睇佢攻略佢無寫可以繼續做落去既就默認係未整架啦
玩完love season,等左大半年既第二季有d失望,劇情差左唔少甚至作者唔記得左自己既劇情以前已經屌過mia仲以為佢係處
記得,個場以為可以加埋Nova 3P,點知佢齋睇戲...
STEAM見有特價買左Treasure of Nadia黎玩
是但跟左個中文教學去玩 玩到出BUG
唔知點解可以SKIP左一個場景 搞到下一個同地方既場景撞埋一齊HANG機
入左官方DC官方幫我FIX埋個SAVE FILE但玩到最後都係有BUG
第一次玩黃遊玩到咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞