[歐美H game]推介(6)

1001 回覆
33 Like 5 Dislike
畫風咁似zombie retreat,同一個畫師嚟?
Yes,條女真勁
有時真係唔配好過配,配得唔好就出撚哂戲而且通常都係咁既情況
最快我估都8月中到尾highest tier出,加埋等lower tier 出leak我諗都要8月尾到9月頭/中左右
可惜0劇情0遊戲性
劇透話有3個新h scene對應三個main girl,除左dalia含撚挑戰確定之外個人認為應該會係現實同alex仲有annie搞
nova同nancy上期已經有應該唔會連住黎,而且佢地應該唔會咁易係現實世界開始做,penelope應該仲未夠膽開始,luna性格應該唔會咁快主動
Annie個鼻唔掂
巴打有冇follow BAD而家咩情況?
有咩問題
Not my type
Status update Episode 9

I think I have 80-150 animations left to pose. Those animations are split over 4-5 lewd scenes (including another threesome) and some SFW animations.

Dr PinkCake
Alex邊有咁快,pene 都有機過佢我覺得Alex同Luna係最後先攻略,下期可能係nova
Nova勁能淫底
打個飛機姐 好似being a dik就慘啦,劇情係好,但sex畫面唔多,扑唔夠幾下又講劇情點射? 你睇av有冇彈佢劇情重複又重複?
h game對我嚟講唔係打個飛機
淨係想打飛機我會睇h漫 av 動畫
劇情/玩法對h game都幾重要我覺得
BAD咁多季累積既h scene唔算少,尤其Season 8 既H scene 畫面夠晒多。

另外,劇情係一大賣點,Dik Chick加6條女,幾條不同線組合出黎。
Visual Novel嚟講 劇情一定要係賣點啦
同埋BAD就算啲女主唔俾你屌都大把女排住隊
連住落食幾期唔係話冇只不過好少通常好後期先係有好似oialt既lauren咁,我覺得連住落nancy會大機會過nova
luna唔洗講一定係尾果幾個,alex就難講d可能有可能冇,但我覺得總比pene機會大
下期黎講我推論
dalia/annie>nancy>alex/nova>pene>luna
我覺得劇情上Alex同Luna擺後啲攻略會合理啲,始終啱啱先識,同埋同Nova 唔同,因為成長經歷同埋家庭背景,佢哋係有個shell係出面,你唔將冰山劈開係走唔入佢哋心裏面,所以劇情唔推到咁上下,好難有H scene
我咪講dik劇情好 但就係個故事令佢h scene唔夠咸濕,呢part好難做得好,玩佢當追校園美劇。
要漢化得中國網
對,真係美劇黎,而BAD偏現實向,唔係條條女都咁淫。如果係其他game,main girl一早被肛。
我都有啲擔心
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞