[歐美H game]推介(6)

1001 回覆
33 Like 5 Dislike
AOA角色皮膚「紋理」好啲,比較似真人,但scene真係少;當然,Fresh Woman都唔算多scene。

數量 & 質量 都好,e.g. NLT既game, BAD, City of Broken Dreamers, My Pleasure
AOA一去到動作場面即係起曬格喎
青春
喪屍個隻係咪有工作室? 見佢開咁多款作品又更新得唔慢
玩過Acting Lessons就知一定冇得全部要啦
有Josy+Maya算係咁
依家既發展,睇黎 J+M都窄窄地;同Side Girl做SP無妨,但最後全部都係只可揀一人。DPC對愛 / 性,分得幾清楚。

想要後宮? 玩其他game就有
睇佢個樣都係最快都要CH4先完到,佢分線分得咁早要玩哂所有內容五條線每次更新都要重玩五次
無時間玩咁多次,所以有時睇scene算,將來等出完先一次過玩番。睇Reddit討論,好早期已經分晒線,我都想知DPC最後點合埋一齊。
啱啱玩咗steam免費嘅college kings,十幾gb內容勁豐富好正,咁都免費
模靚?係咪講緊笑
Agent17 v18 f95都未有大陸已經有流出漢化版
有無任何一隻可以係iphone玩到
無越獄,裝描述檔,有無高手整過
iphone用steam link去streaming部電腦嚟run計唔計
有無人玩過Above the clouds? 隻驚d劇情好撚好笑
成日講講下彈返上天 好出戲
呢隻可以笑到流眼淚 登場人物全部都痴痴地線
我想打飛機 唔係想笑
未正式開波 期待更新
Android link我post過,ios要去F95搵下,部分game有。
有心玩建議轉會
如果玩既game仲有update緊既,建議玩pc,因為每次update前都要backup save。
一般,玩到0.4仲係on99咁冇咩主線棄左
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞