[歐美H game]推介(6)

1001 回覆
33 Like 5 Dislike
deviant anomalies同deluca family更新
又要玩多次deluca family
已經唔記得啲劇情
根本係當佢普通故事睇都得
我第一次爆Acting Lessons個時,完全被結局嚇親,咩H-game黎...
之後開新save,完全唔理護士 / 揀好感最低既選擇,結局都係一樣.....都要二揀一
搞到依家玩DIK仲有陰影,又係3人行(你JosyMaya),會唔會又

p.s. AL揀最後加入既第三條女,咁就大家都冇事(好似係)
有冇人玩過Treasure of Nidia 同埋The Genesis Order?
兩隻game係同一個作者, 人物模型好正
(利申: 無追POST)
Sunshine love 玩左1, 未玩2.
屌邊有女友叫自己條仔去溝女? 唔make sense
不過人物唔錯, 個aunt仲正過個女

Virtues down過, 人物個樣OK,
但二人互動時硬係覺得奇怪, del左.

Echo of Lust 無限loop但屌唔到女, 第一集玩撚到火.
第二集無開.
鬼佬有樣野叫open relationship,姐係大家各有各玩咁,唔鍾意可以直接分手
echoes of lust都係第一季尾果時先屌到,第二季開始就係咁屌
有種玩多次放火
如果一開始就係open relation, 咁無問題.
但你睇條女個人物性格唔多match呢樣.
至少第一集係. 第二集點演繹就唔知.
不過重點係, 點解個aunt仲索過個女?
BTW我都會開第二集, 等佢出多啲先一次過玩

Echoes of lust我估都係第二集會狂屌
(如果唔係個作者會被人屌)
模型都唔錯, 不過嗰時我走左去玩Treasure of Nidia,
完全唔記得左Echoes of Lust
等2代出多啲先再玩.

Echo of Lust 無限loop但屌唔到女, 第一集玩撚到火.
第二集無開.
鬼佬有樣野叫open relationship,姐係大家各有各玩咁,唔鍾意可以直接分手
echoes of lust都係第一季尾果時先屌到,第二季開始就係咁屌

模型都唔錯, 不過嗰時我走左去玩Treasure of Nidia,
等2代出多啲先再玩.

可以參考邱淑貞同佢個女
建議打堆埋incrst patch先係原整版

第二集無開.

等2代出多啲先再玩.

可以參考邱淑貞同佢個女
建議打堆埋incrst patch先係原整版
第二季好易悶係咁loop
Daily Lives of My Countryside
5ive of a kind
Confined with goddesses
Pure Onyx
上面依四隻都keep住有更新
再加一隻有少少日系畫風既The Curse of Pleasure (更新得好慢)
Helping the Hotties 更新

Summer Heat更新,不過又係初期,
更新一次都好短,又冇H,不過啲render同女女都好正
睇黎要H又有排等
summer heat冇後宮想一次過溝孖妹都唔得
super naughty maid
Treasure of Nadia 岩岩玩完 撳到痴線先100%
出咗新作?
Pale Carnations 更新
佢產量係當年計仲衰過歐美果班人,18年頭整果隻新game整到依家都未整完
mythic manor更新
Sunshine love更新,次次都係一係唔更一係一堆game咁更
唔係劇情上嘅update?
似淨係舊嘢加scenes
劇情更新
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞