[歐美H game]推介(6)

1001 回覆
33 Like 5 Dislike
佢remake過幾次,點睇都係爛尾feel
等既時候玩住其他先
終於玩完BAD既S2
邊條線?
玩Treasure of Nadia, BAD
BAD值得玩晒全部線
每main girl一條,Side Girl: Riona 同 Nicole都好多fans。如果DrPinkCake發展埋,真係有排玩
Anti-cheat17是咪伏?
模係靚係內容無, 主角又on99咁
劇情麻麻係個模靚,韓仔野係咁架啦
用左anti cheat 都係check到我用cheat
點解個作者咁麻煩
我先唔明點解quinn咁撚高人氣,臭西格mk妹一個又害鳩mc,mk頭又樣衰都可以咁高人氣
非主角團黎講lily,nicole同josy大佬條女都唔錯
有比ching可以比到long live the princess 既download link mega死咗
大佬勁
indencent desire究竟點揾gym room,已經同monique傾咗計,但個hints又叫我繼續揾佢係咪bug咗
gym room咪二樓其中一間房
岩岩係steam搵game見到FreshWomen

就上黎睇睇有冇介紹

原來而家破解咁方便 唔洗好似日game咁麻煩

玩完再睇睇支持下
仲要有中文
原來喺屋入面
btw mindy條線係咪喺鐵路上畀佢bj之後就斷死火,我鹹濕揀咗bj宜家唔知點繼續搵條女
呢隻都係要睇walkthrough先玩到,更新完有hints叫好少少
不過隻game都成四年幾,更新又慢又閪,仲學人上steam
有啲女都仲唔知幾時先有得屌...啲鬼佬game唔知點解硬係整啲阿婆你歎...
唔係有Monique唔想玩
其實隻game唔錯,不過真係太慢,日本妹條線都幾特別
The Decula family 幾正

講個主角俾消失十幾年嘅老豆contract累到入咗黑手黨,要搵方法係地下世界生存同解除張contract

少見VN有咁完整RPG系統,可以買裝備,升stat,做任務打裝備
The Deluca family* 打錯
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞