[歐美H game]推介(6)

1001 回覆
33 Like 5 Dislike
more
我之前都覆過,母子真係超多,玩過幾套仲係母+姊/妹: Shut up and dance, Photo Hunter, My Best Deal, The Amakening, FILF, Summer with Mia, My Pleasure, Monkey Business, Milfy City(爛尾), Sunshine Love(養母)。應該都有阿媽 / 養母,唔係好記得晒。
above the cloud
amnesia
big bobby saga
hail to the king
heart problems
hard to love
monkey business
my best deal
murmur
savior
waifu academy
ching們小心身子
直接搵incest mod咪得
5.11 gb
其實幾少野玩
有啲短
savior更新,希望新角ruri係Li
收返我講過既野,模唔洗講係頂級,故事玩落都幾有趣
希望唔會好似virtues後期咁次次都係圍繞屌屌屌屌屌咁無聊
milfy day模唔錯,可惜個系統係我最唔鍾意既sandbox,故事好似都唔係太好
係推得比較偏慢
不過我覺得可以
Life changing choices 搞唔撚掂

啲情節衰過韓劇,又係嗰啲,自認男朋友去幫女角打發抄牌mk,用個身幫女角擋刀等條女愛上你呢啲戇鳩橋段,一邊個主角仲要chok懶住個蛇精樣懶型(未聽過可以Google蛇精男,同主角個樣真係一模一樣),完全feel到作者一邊望住個主角chok住樣"英雄救美",一邊嘴角上揚同自己講nice job個樣

成件事真係老土到老尷,好似以前係起點上面班大陸青頭毒撚寫嗰啲意淫小說,“虎軀一震,渾身散發出王霸之氣”咁,cringe撚到一個點,去到擋刀嗰到真係頂唔順棄咗

仲有啲dialogue係好生硬好平舖直敘,個作者應該未聽過"show, don't tell"係咩意思,文本水平可以話係非常差,同agent 17有得揮
你頂埋佢第一章之後會好返,第一章係最撚差既寫得
我建議係你玩哂先諗棄唔棄,佢呢隻野前後風格好撚唔同差一章就己經講緊完全唔同既野
幾個女角同男主比,身形好似巨人咁,可能製作人想要依種「正太感」
Milfy
我淨係得第一日完有new event,之後過咗幾十日都係乜都無,係咪做漏啲咩
得閒禁下地方去賺錢,有得禁icon就禁icon,升滿好感就有事件出現
Icon即係好似烏鴉個logo? 我1千蚊撳到20000蚊都無事件,亦都無人畀我升好感
通常係條女icon,唔係禁地點
就係撳咗幾十日都冇出現過女icon 所以先問有冇做漏嘢
救左貓女同遇到狐狸未
就係見完第一次狐狸之後個晚出現過一次 event話有個 dearly robot,之後瞓醒話要出去搜刮,就乜都無出現了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞