[歐美H game]推介(6)

1001 回覆
33 Like 5 Dislike
你唔支持佢可能就唔會complete
咁就唔好complete
而家個環境早就已經唔係以前咁你訂閱/買佢就會好好整隻game
講經咩 f95頭幾位有幾多人support佢 咪一樣唔肯更
好似係?個樣有少少唔同左
你支持佢都唔一定會complete,唔好咁老定
個環境早就變曬
以前係為左比作者可以有動力整隻game所以課金支持
而家變左作者做唔做都有錢收所以唔做野,反而要唔課金黎逼佢做野
之前玩過漢化,幾正
冇為意原來mist早幾日更新完結埋
隻mother and wife幾年都未有第一個比老公以外既人屌既H scene
入去D人話5年後再翻黎隻game都可能未搞掂
完左幾耐下,上次更新就完左劇情依次只係修bug埋尾
你唔好話deluca family,整左4年一個都未屌到
所以早就退左課
唔知呢D作者磨咩鳩野
係我心水比較推薦課得落既有
Bad/acting lesson個作者dr.pinkcake
Once in a lifetime/eternum既作者caribdis
Pale carnations作者Mutt & Jeff
以上幾個都係冇咩點甩底更新定時定候有report內容充實既作者
真係小說咁,H-scene對話都超長
廢話多過籠,明明可以有畫面佢都要描述多次出黎
Phoenixes更新
fate collide更新
Mystwood Manor 仲悶過上一作,互動偏少,升lv4或以上又更機械式
除咗模ok之外諗唔到任何好處的作品,d劇情悶撚到癲,條條女都係「唔覺意睇到對方裸體,跟住開始玩玩下上床」攻略咗兩條女之後,直接沖大波醫生條線屌完就del咗
n唔ntr都會俾佢屈入去坐,入左去經事件會出返黎開放新地點監獄
係咁重複玩左陣已經唔掂
D 互動好廢,又冇潛規則既feel,個個都輕鬆上手,好彩今次冇買
發現人大咗,開始可以睇小小ntr不過最後都係要load返純愛線
枉我仲幾期待玩完man of the house
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞