[歐美H game]推介(6)

1001 回覆
33 Like 5 Dislike
F95zone 上唔到
依家整返好了
the mist幾有趣,雖然D模有少少古怪但個故事幾吸引,個妹Lily最正
有冇啲Femdom向嘅Hgame
Sunshine love 幾時update
有冇巴打玩過呢兩款game?
知唔知佢地出曬未
shelter an apocalyptic tale
Maid Mansion
佢話整第二季仲停埋farmer dream都仲搞咁耐,好掛住nova
玩完就del點解要留
通常淨係DEL舊VERSION,CO完個SAVE FILE去新果個就DEL果隻
一係DEL D真係COMPLETED冇爛尾真完哂果D
一係DEL D爛到玩唔落去既
如果唔係有D未更新完又好耐冇開都會擺過去
留個game名file連save file就夠,甚至可以唔留因為renpy係直接save落c drive user data度del左面file都仲有底果個,係有機會唔記得玩過咩所以先要留個file名咁解
而且個file放咁多save都唔會過100mb買個咁大既黎放有咩用
之前試過DEL舊VER唔留SAVE開新FILE會唔齊
同埋淨係留SAVE FILE做唔慣
通常經驗係有save就load到除非新ver改過底個code要重玩唔係唔會少到data玩唔到,不過儲game習慣呢d就因人而異
Farmers dreams又關Sunshine love事?
記錯左love season
6月11先有update,起碼半個月
兩隻都冇玩
不過兩隻都寫住completed
應該都出哂
under the witch
記得有隻舊嘢好似叫 cohabitation
個主角都算醜
重寫之後無玩
呢隻我覺得幾靚但好拖
字海玩到唔耐煩,戲又拖搞到唔想玩
The Pilgrimage,咸版mass effect tali做mc
有冇係女主角被NTR既game介紹下
有幾多要幾多
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞