''勸世文''請勿貪平幫襯黑店Built-in Pro

312 回覆
117 Like 9 Dislike
個半月我咁啱呢排有時間啫

https://www.facebook.com/groups/hkdecoshare/permalink/3236558026631352/

有人2021年12月係Fb個 家居裝修分享谷 開咗個post到宜家都日日都有人話中伏
呢間都係咁差?
咁呢樣有幾間都係咁,最緊係件貨要來到先
樓主用Alipay咁垃圾
你用2秒做下research就已經知佢係黑店啦
師兄有冇睇到個post?
呢間嘢安裝嗰班師傅
約左嗰日安裝 件貨未到(又係佢地安排問題)話晏啲再過嚟
好喇件貨到左wtsapp佢話佢知到左 一路唔覆
打俾佢先話嚟唔到
我話咁點呀我特登請假 佢話度一度先
之後一路唔覆 我再打俾佢又話唔得聽晚先嚟
仆街之後我打去CS屌哂鬼
條友根本無打返公司搵人搞
最後CS先搵另一班人嚟裝
嗰啲遲送貨、CS長期唔聽電話我都廢時講
你話佢好平咩?又唔係喎
總之呢間嘢無下次
隔黎貴電器post仲有一班去買嘢
黃店就算啦,不分化、可接受、要改善
即刻上黎推post, whatsapp完全唔覆 , 錢就收左,貨就唔送又唔知幾時有

樓主 Alipay 都預左係國貨啦
邊有改善呀,又係照唔覆,等呢個post 長期熱門
咁痴線 幾時先執呢d名呃人公司
邊道黃
佢申請咗退款,先好急咁過數俾我,而家退款成功,我又要過返數俾佢哋麻L煩,你第一日開始申請退款咪唔使搞咁多嘢,又要拖成個半月
你都on9,買呢啲點解唔去Jaco
想知海關會點處理
唔啱款啊師兄,唔on9都唔會中伏啦
喺香港買潔具都係On9
你諗下個個客收左錢都拖一個半月,分分鍾有一百幾十萬夠週轉買貨啦
builtinpro唔係賣電器架咩
乜9都有
唔止啦
幫襯 built-in pro
如果你係要請假响屋企等佢送貨果種人
你要有心理準備用哂全年大假都未必等到佢送貨
佢只會嚟果陣先打比你
甩底唔會話你聽
你唔會搵到一個電話可以打去問問題
唔會搵到一個人同你對嘴
只能永無止境咁等
我瀨過一次
終生 blacklist
最後我祝 built-in pro全體仝人死全家

大約4年前買左個吸塵機,依家都仲好駛好用。

不過呢的細鋪就係咁,自己唔珍惜做起個名,好似友和呢的都一樣咁差,貴野都係寧願買返兇宅就算。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞