''勸世文''請勿貪平幫襯黑店Built-in Pro

312 回覆
117 Like 9 Dislike
呢間黑到仆晒街呀,咪幫襯,送貨難約到,比咗錢當你傻仔
貪方便其實德馬仲方便
去電器幫買啦 最近買過個wifi好快送貨 服務好好
幾個月前幫襯過買左部雪櫃,唔到最尾都唔講送唔到貨,我問佢佢先講...
之後我嘈佢佢就話就快有就快有...
後尾我兩公婆嘈到好似發癲咁,佢答應左我退錢...
係我睇緊新雪櫃果陣打黎話聽日送到貨,問我仲要唔要...
我話我唔要啦,佢問返我:咁你想點呀,我都係想幫你等你有雪櫃入伙姐...

最後電器鋪sales 話我知,果款雪櫃一早講左個半月先有船期有貨啦,佢呢部都唔知邊到嘔出黎啦
樓主用支那寶俾錢?

見meater官方FB有話係依間嘢賣正貨

上網俾錢訂咗

遲咗2日

家下下星期一叫我去拎貨

希望唔好出事
年頭買電視機,揀埋要安裝
跟住代理送完機黎打算約安裝,代理話鋪頭無俾過出貨嘅單俾佢地

跟住依間咩咩pro無聯絡電話
得個濕尻whatsapp

我what咗佢地,要3-4日先施施然覆我,串串共話你冇揀到安裝,我就影單俾佢地睇,你地連單都打埋跟安裝喎

嬲嬲地我自己安裝咗
代理話拍住片自己裝無問題
呢間我用過幾次,甩漏試過(代理唔記得左送我張單) 正正常常又試過(送貨同安裝合理時間做到晒)
價錢黎講佢算係最平,睇下大家點取捨
唔會再幫襯
似攞咗第二個客嗰部俾你
對唔住
0售後
依家睇返你地啲case
真係有貨收已經好好
買細電器可以係ok拎貨
真心方便
同埋價錢仲平過豐澤
懷疑Built in pro 芒post
頭先6點幾叫個員工打電話嚟口窒窒咁話退唔到落支那寶,又話乜又話物,最後問返我退現金得唔得,過咗半個鐘用個私人戶口過咗數比我

之前問咗佢個半月,死都唔肯退現金
唉,肯退返錢就好
海關見啦
你似開POST 上黎用連登仔幫你收錢咁
唔知係咪消費卷既支那寶呢?
呢間售後差到仆街 永遠只有佢搵你 你永遠搵唔到佢
覆message又慢
到時我會一次過同海關、消委會講
應該係見你話報東張西望嚇親

海關消委會佢地日日飲茶咁濟,網上論壇又一早臭曬朵大把post鬧,係驚好似天寰個業主咁玩到上tvb或者channel c
幫襯過一次 好彩冇事
hansgrohe 貴呀MA
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞