''勸世文''請勿貪平幫襯黑店Built-in Pro

312 回覆
117 Like 9 Dislike
香港人真係好好恰
上面有人買第一次受完氣再幫襯
又有人明明包安裝最後冇包到肯自己裝咗去算
上price,新源電器買過洗衣機
一早就唔好貪平去幫襯百老匯同豐澤啦
Push
呢間野出曬名
有貨唔出唔送唔安排
唔聽電話唔覆EMAIL
俾錢誇啦啦 俾完當你乞衣
1) 平
2)裝修緊,有條件慢慢等
Yoho都衰咩?
屌佢老母 我買抽濕機, 個whatsapp狗CS, 嬲撚到我顛
@W@

做咩事
嘩~~
好彩見到呢個post , 本來睇晒全屋電器打算一次過係果度買,煩少d .

真係執番身彩
突發
啱啱高層打咗黎道歉

話送返個價值千幾蚊嘅廚具套裝俾我(已拒絕)
我應承佢哋支那寶退款後會即刻退返去佢哋戶口(因為已收到現金退款)

佢話CS同事都睇到呢個post,成個對話過程都係有善,我都同咗佢反映消費者因為平先幫襯你哋,但唔係平就可以無售後。

建議咗幾樣野比佢哋:
1.將啲online 單放返落門市比打唔通電話嘅客人查詢,等門市嘅員工可以處理到online單嘅客人。

2.搵足夠嘅人手真係接電話,處理客人訂單,例如更改送貨日期。

受害者唔係得我一個,呢個post都有唔少消費者有負面嘅消費體驗。我個體驗真係好困擾,個半月唔係一個短嘅時間,$1800唔係多唔係少,唔係到我開post攤出嚟講先有所行動,亦唔係送少少野比我,俾我用優惠價買電器就解決到!

希望芒post嘅built in pro真係會改善,如果唔係呢個post只會細水長流,或者有更多post出現

built in pro,不了
佢係做PR定真係有誠意,我唔知,我都係公道咁同大家講返
開個Account將啲嘢抌晒落購物車,自然有人搵你
我上之買焗爐又無乜問題
早嗰排買咗部雪櫃,而家叫佢送貨WhatsApp CS完全冇反應、電話冇人聽,依家先睇到呢個post,molamola
樓主你新屋入伙都多口提下你

香港好多呢啲中國式商業手法
多數MIC就大家都知
但好多電器野都叫做乜乜德國XX 德國X 意大利品牌 德國品牌乜乜柒柒
係到扮哂外國牌子 你揀果咩well bloom italy都係
呢啲野真係隨時衰過真強國貨

買野無話最好 但真係點都耍哂小小時間做下功課
check下佢地個牌子咩料
唔係中十次伏都未買齊全屋啲野
認同平唔等於無售後,下次買嘢最好搵個門市Sales落單,Online訂單佢無佣分邊會有心幫你跟
CS 有咁多人要佢地去跟單送貨就唔攪, 走去mon post
買過冷氣機 完全無問題
裝緊修,買左唔少野
都正常喎
我搵咗好耐好多網頁都冇寫,得佢寫明意大利製,又最平,咁咪幫襯佢囉
世界級
一出post就有人洗地板

好彩上次阻止左老豆冇上到買洗碗機
如果唔係去到2023都未必有貨拎
笑左,你明點解個個賣4299佢可以做到3999比你啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞