''勸世文''請勿貪平幫襯黑店Built-in Pro

312 回覆
117 Like 9 Dislike
補充,電器幫衰在無大家電賣
係佢度買過3次野

第1次買風筒,準時送貨,司機仲就埋我位置行遠左少少交收,無事。

第2次訂blanco鋅盤,明明寫有現貨
落左單先同我講話原來無哂,要等2個月先到
果時屋企裝修急用,唯有叫佢cut單自己轉去英馬訂另一款。
最後同樓主一樣退款退到2046,催左個幾2個月先收得返錢

第3次買冷氣機,個送貨時間明明講話11-2點
最後等到6點幾先送到,差d搞到我部冷氣機要擺多2日再請假看門口等師傅黎裝。

不過我英馬訂鋅盤都出左事
我訂到件殘缺盆,同英馬申請退換貨既時候
退完返去比佢,佢話運費貴過貨品單價,所以唔認帳
剩係退返8.9GBP比我當運費
屌佢老母臭閪依間乜撚嘢嚟
利申:受害者加一
就你的舉報,經投訴評核組詳細審視你的個案後,發現未有證據顯示有商戶觸犯香港法例第362章《商品說明條例》而需要立案調查,因而結案。

不論就此個案的結果如何,你所提供的資料均有助海關偵察任何可能涉及違規行為的商戶。

粟米班腩飯無斑腩就商品說明條例,中國製造潔具係個網度寫到明意大利製造咁賣就無事

香港海關
約左1點至4點送貨,等到夜晚9點都無影。WhatsApp 問又唔應機。而間野俾左錢就冇人理你。
笑4,仲係咁
Diu! 而家先叫到呢個post, 我又係俾晒錢等極都無貨送來,叫佢退款又唔彩我
日日都約好咗時段送貨,日日都冇影。撚左我一個星期終於送到。
叫佢退錢,佢就叫我去門市自取,唔知有冇人咁慘真係等唔切去自取洗衣機雪櫃
係,痴L線,買2樣野,今日終於送到第一樣俾我
原來間野咁撚垃圾 好彩搵到依個post 永不錄用
報左海關未
仆你個街 , 喱個真係黑店黎 , 大家千其唔好去喱間鋪頭買任何嘢
老母買咗個馬桶唔啱喉同位置, 個師傅望兩望 , 唔對路話裝唔到
然後打上去問有冇得換 , 電話問有冇得換又左推右推
個馬桶係拆咗盒 , 啱啱落地兩秒咁 , 佢地話唔換得
我心諗 , 買家電拆完唔啱 然後換, 我諗喱D case都唔係少呀
我地咪諗住照加囉 , 都知老母7咗 , 買家電唔先做research ,
問 ''真係加錢都唔換得? 好新wor . 冇用過冇裝過 , 你地條款又寫可以換嘅

跟住條PK店員話
其中一條條款又話加錢件貨的30% 可以換 ,
但係你睇下下兩個兩條條款寫咩
下面個兩條條款寫住 要完整包裝 未拆過先可以換

態度西到不得了
喱間嘢真係不了
唉 遲咗睇到呢個po
又係送貨無影,Whatsapp唔覆機,今鋪真係碌柒
屌佢老母 我又係 由6點等到10點 其間問過幾次話送到一定送到 佢老母等到10點再問即時覆我話壞車 要第二日補送 仆佢個街 我唔問你唔講 我咪等通宵 屌佢老母臭閪 大佬我收貨個到冇人住嫁 聽日一定落門市嘈 成張單連洗衣機下午已經到左 係差1件 細家電
消費券又到!
買電器,勿幫襯
屌你老母好撚伏
仆街! 我部冷氣買左冇半年. 滴緊水!! 之後我發現D 膠帶浸到爛哂!!
保養期都咁串!!!你地自己諗. EMAIL左幾日都係冇反應架.
打客服真係唔彩你,記得要洗佢所有版!!
佢個客服
真係L小姐,屌...比唔知邊個巴打講中.
黑店中嘅黑店
點解我比錢前睇唔到呢個post
因為無人推
你班PK唔幫推, 到我中伏

客服又係串到狗咁
個sales又為自己份commission 9黎
絕對blacklist

樓上位師兄唔好不推文回覆, 要救世
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞