''勸世文''請勿貪平幫襯黑店Built-in Pro

312 回覆
117 Like 9 Dislike
佢Facebook page啲post del晒啲留言,del唔到啲嬲嬲
買呢間野 比完錢之後係佢未送貨前
發現唔岩想退錢都要扣張單既30%Charge
剩係咁樣賺智商稅呢間野都賺到笑
幫襯過一次買冷氣機
訂完先上網睇到評語
又係個心驚到仆街
但後來早左送嚟又搵到人幫我裝
不過仆街嚟到裝先話要收多我800
built-in pro係咪藍店?
Panashop
買完想改送貨日期應該都幾難根本打唔到比佢哋
支那嘢扮意粉
取你老母捨咩
而家佢係收撚左人錢唔比貨人地呀
呢啲係擺撚明詐騙呀
你比人呃仲要取乜撚野捨
屌你老母
佢改網頁一日就改到,退錢個半月都退唔到
呢間真係垃圾黎
約左送貨到嗰日又唔出現
WhatsApp長期冇人覆
拖成個星期先送到件貨去屋企
貼錢買難受
原來咁多人中招
比左錢買風扇🥲等左成個月…依家先見到🙃🙃黑店🖕🏻🖕🏻
啱啱3電1腦個期明明買新電器可以免費收舊
但佢地個網就話收舊要收錢
我cap圖send去環保署定消委會之後即時改返
check下有冇保養
有朋友試過買完啲電器
壞咗冇得保
衰咗次你都再幫襯?
早排出完消費券想買吸塵機 睇岩左panasonic其中一款 格完價見到佢網上平過其他街舖 果時未見到呢個po 就心急比左錢 之後見到呢個po咁多劣評就開始有d驚 我揀自取去觀塘拎 佢本身寫10-12日先有 之後一個禮拜就send左msg黎話可以去拎 唔知係我好彩定點
可能啲客退貨
咁未俾返件貨你
呢間野係好鳩屎
上網問左部水波爐3999元(出面賣4299)
網上俾完錢,等左成個月都唔送貨,
打去問,佢話暫時無貨,
叫我加錢換第二款,
我話唔得,一定要呢款,
佢叫我慢慢等,
我send email去海關,
佢第二日即退錢俾我,
我話我唔要退錢,我要貨,
佢話其實有貨,不過來貨價貴左,要加返300蚊差價,
我話,我屌你啦,我唔撚理,
我落單係3999就3999,
最後死死氣送貨黎
BBE上網睇貴少少但係服務好D
我都睇緊電器
想裝修
多謝提醒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞