''勸世文''請勿貪平幫襯黑店Built-in Pro

312 回覆
117 Like 9 Dislike
我寧願去番上海街D老舖到買
門市問有就有冇就冇唔洗俾人撚
而家睇price.com 之類最低價個班我反而驚驚地
第一日先知咩 哩間係垃圾嚟
咁香港地買完嘢要搞售後一定服務好西,諸多推搪,好似係你問題咁
買大電器唔去豐澤百老滙買真係攞苦來辛,哂自己時間
BBE 又如何?黑嗎??
覆message @W@ 啲客服中三畢業死mk 嚟?
呢間仆街嘢仲有間姊妹舖叫做電氣通

佢老味仆街到係買撚咗check out完先見到build in pro
幫襯過,好好撚多,唔會好似呢間仆街嘢得個濕鳩WhatsApp仲要十問九唔應
咁我都係轉軚幫襯 bbe 算
格完價呢間都仲係算平,佢都係貴built in pro 少少,嗰少少錢唔使提心吊膽都喺返度
仲有一間showrooms都應該係同一集團,cls做臭左個名就換名繼續玩

大件豐澤細件電器幫
呢間嘢其實都係左手嚟右手去
你睇佢啲單都係同人哋買純粹賺個差價
所以冇乜服務
如果樓上巴打話齋有時間等嘅都冇乜問題
如果唔想煩嘅不如去返啲大公司買
我買左10皮電器都冇問題
其他佢地連倉都冇
全代理送貨,你真係等得就用得
德馬hansgrohe =香港MSRP 3折
美馬德馬加埋運費仲平過香港啲歐洲製潔具上網睇過先知香港啲裝修嘢食水真係好深
之前你上網一search,全部口講無圖
我而家要每個人一search,睇到啲圖見到呢間嘢幾黑
真,計過全屋電器,用晒信用卡優惠可能淨係爭兩三千,但係唔使買難受
有機會上佢哋觀塘Office參觀下囉,成30部電腦,啲員工幾行平排咁樣坐晒喺度,好似啲詐騙中心咁,全部對住部電腦瘋狂打字,電話就校靜音長閃唔撚聽。
門市都係咁,我件貨落上海街門市退,第一次去嗰陣時啲職員已經話網上單佢哋處理唔到,其實係26個工作天我上佢哋Office嘈之前我係落咗門市問佢哋而家點,佢哋都係瘋狂打上去Office問,但係佢哋自己都打唔通,個態度仲要勁差,最後我直接叫佢哋俾個Office地址我
唔係點會平得咁多,洗衣機收咗錢要2-3個月後先出貨dllm問你死未
另外一間叫有和,都係買完等一排先話冇貨,唔可以退錢,屈你加錢買貴嘢
一樣
上去見到仲嬲,咁多人對住電腦都可以無人覆機
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞