''勸世文''請勿貪平幫襯黑店Built-in Pro

312 回覆
117 Like 9 Dislike
無啦啦又嘔到件貨出黎比著我會仲驚
原來上面都有咁多傻閪做老襯唔怪得依間野都可以越做越大
因為網上果價真係平過其他少少
又係google 果d落晒廣告
一seach 就係佢果網
從未聽過退款部 正常公司都係叫會計部或者客戶服務部搞退款,大間到hktvmall一日處理幾萬張單都唔覺佢有所謂「退款部」,擺明撚樓主@W@
我估貨實有,係睇用咩價同代理拎貨
想唔想聽多d?
啲師兄話你註冊咗做會員將啲嘢放落購物車,單都未落,佢第二日就會打嚟問候你,但係當你俾咗錢之後,想搵返佢難過cut I cable
師兄啊,佢唔水鳩我嘅話,落咗單三日就送到黎,我已經開心使用緊,佢嗰個牌子嘅潔具好多都賣咗over~20,我前面應該有好多人都俾佢意大利製造水鳩左
建議分享出去!咪!幫!襯!
仲有好多對話
一開頭話代理上嚟收返,即刻叫退款部安排

之後話我攞落門市,再25個工作天退

過咗3星期,就話等代理去佢門市收返先安排退款

第26個工作天我上到去觀塘Office,佢話星期五退,今日星期六,我收到嘅係0

地址
觀塘萬兆豐中心21樓c
報嚟有閪用咩,你睇佢前科,佢去海關總部多過你飲茶啦
交完智商稅,下次記得google
咁都忍到今日先爆佢cls癲過hk smiley
電器幫平過佢 仲要係連燈仔最鐘意嘅誠哥開
師兄,你見仲有水魚(我)幫襯,即係仲有人貪平貪方便幫襯佢啦,幫手分享吓啦
岩岩試訂熱水爐

第一部,俾哂錢玩個幾禮拜後話無貨

再訂,訂某日送貨,結果no show,要等多成個禮拜先送
BBE黑店!
Buildinpro黑店!
海關都撚鳩我

海關:26個工作天上到去,佢有無再作其他應承
我:佢話星期五退囉

海關:咁我下星期再聯絡你,你睇埋今日先

我:吓,已經過咗佢應承嘅25個工作天,同埋商品說明條例關佢退款咩事?佢扮意大利做喎?

海關:上邊做審查要更多證據㗎,我下星期先聯絡你啦

我:佢下星期話再下星期先退,係咪無限期唔使告?

海關:程序係咁
大型電器未必有存貨 或者係代理送
但係佢地唔係比錢就即時同代理訂貨

試過早1星期訂貨 到送貨前一日先話代理星期六唔送貨 如果佢地一早同代理訂貨 唔可能到最後一日先知星期六唔送貨
Buildinpro日常
根本間鋪就熟曬路,海關都知告唔入咪hea9你
今晚sd去東張西望
平時喺其他網買野大約3日送到
喺Build in pro 你預大概三個月收到,
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞