''勸世文''請勿貪平幫襯黑店Built-in Pro

312 回覆
117 Like 9 Dislike
上年原本都想幫襯,wtsapp問埋價
一google就見到好多黑店po, 冇幫襯到
冇貨俾又冇退款,已經報警錄咗口供,警方話因為佢哋分隊淨係收到我一個報案,同時冇足夠線索鎖定疑犯,所以進展緩慢。我呼籲所有受害人一齊報案,提供受騙過程同線索

上水警區刑事調查隊第9隊
案件編號:SSDIV 23018774
聯絡號碼:3661 3537
我單case報埋海關入商品說明條例都入唔到,我叫佢解釋佢話唔方便透露。分分鐘個老細係局長黎
香港地我唔信可以俾佢明目張膽搞到依啲嘢
師兄,而家2023年
你睇返個post ,個網站寫到明意大利製造,我買完要自己check,先發現係中國製造,跟住佢哋先改,但係我見到已經賣咗好多出去,佢哋身為銷售商,有責任check清楚貨品來源?佢亦都冇向所有已經買咗嘅人提供退貨安排。咁都唔係違反商品說明條例?
用過好多次,售後係麻麻地
呢間野最大問題係送貨期唔準
當佢打俾你傾好左送貨日又突然會消失左
然後佢地既cs 係完全搵唔到人
結果就係日日白等佢打俾你送貨
加油日日打電話嘈佢
個電話根本打極都唔會有人聽
咪再幫襯呢間垃圾
真!講好幾點送貨 司機可以一個電話都冇通知 冇責任感!真係當客既時間唔係時間
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞