覺唔覺Facebook熱潮已退

284 回覆
493 Like 30 Dislike
Facebook = News channel

當雜誌咁睇!

睇文同睇新聞多

FB 睇新聞好危險
因為佢有ALGORITHM 知你鍾意啲乜, 之後佢就猛出啲同你政治理念相近嘅新聞
個人會容易變得偏激
http://www.cnn.com/2017/01/22/health/facebook-study-narrow-minded-trnd/index.html
仲有好多台妹用fb

睇下女都ok既

所以睇得比較多既係「一劍沅春秋」
好少睇

當雜誌咁睇!

睇文同睇新聞多

FB 睇新聞好危險
因為佢有ALGORITHM 知你鍾意啲乜, 之後佢就猛出啲同你政治理念相近嘅新聞
個人會容易變得偏激
http://www.cnn.com/2017/01/22/health/facebook-study-narrow-minded-trnd/index.html

咁你上少啲lin登啦
得閒要去babycondom中和下
係時候到連登發圍

當雜誌咁睇!

睇文同睇新聞多

FB 睇新聞好危險
個人會容易變得偏激

咁你上少啲lin登啦
得閒要去babycondom中和下

有衝動想結婚
就上親乸王國
包你冷靜🤷🏻‍♂️
依家ig都賣好撚多廣告
你睇下d靚仔靚女平時個messager用黎做咩
根本志不在此
你估真係用黎睇friend feeds
你睇下d靚仔靚女平時個messager用黎做咩
根本志不在此
你估真係用黎睇friend feeds

用黎做咩?
#真心唔知#唔識靚仔靚女
有冇人開始覺得用ig fb 好煩 好似生活多左煩惱咁 越大越覺得呢d好虛偽 不如充實人生
其實已經融入左日常生活,熱唔熱潮都唔重要了
有冇人開始覺得用ig fb 好煩 好似生活多左煩惱咁 越大越覺得呢d好虛偽 不如充實人生

我個ig淨係用黎睇貓同bb
不知幾正
咁facebook可以放心去馬入中國市場,我地已經無後顧之憂

如果佢入中國市場,股價就發發啦
做富豪嘅機會黎啦
.依家成個禮拜先碌一次Facebook
.有咩開心野,唔會第一時間Share上Facebook
[/b]加上仆街同事上司add左做friend,又費撚時攪privacy分開哂佢地
.依家只用二人group做生活紀錄

其實熱潮已過十世,我依家先發現?
睇你用黎睇咩啦
我睇下啲濕鳩gif,放下二手野都會用既
毒撚無ig
fb 都係用來睇新聞多

我個ig淨係用黎睇貓同bb
不知幾正

姐係做cdrom?
咁facebook可以放心去馬入中國市場,我地已經無後顧之憂

如果佢入中國市場,股價就發發啦
做富豪嘅機會黎啦

一定會囉,我覺得
退左5 6年都有啦 上去淨係睇下新聞同自信page 弱版twitter
fb用黎睇新聞wor
其實已經融入左日常生活,熱唔熱潮都唔重要了

重點係唔想share野出fb囉
我依家都好少上facebook
FB 好撚多content farm 既page
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞