覺唔覺Facebook熱潮已退

284 回覆
493 Like 30 Dislike
.依家成個禮拜先碌一次Facebook
.有咩開心野,唔會第一時間Share上Facebook
.加上仆街同事上司add左做friend,又費撚時攪privacy分開哂佢地
.依家只用二人group做生活紀錄

其實熱潮已過十世,我依家先發現?
廣告佔九成
你睇埋我果份
.依家成個禮拜先碌一次Facebook
.有咩開心野,唔會第一時間Share上Facebook
.加上仆街同事上司add左做friend,又費撚時攪privacy分開哂佢地
.依家只用二人group做生活紀錄

其實熱潮已過十世,我依家先發現?

啱呀 個個都用ig sc
不過真點過十世
依家ig hit d好似係
資訊化ai化年代
私隱將會係最值錢既野
剩係用黎睇廣告
我而家用fb都係用黎睇新聞同一啲體育資訊。
樓主幾多數?20歲以下先唔用fb~
冇用好耐
帳戶都刪埋
樓主幾多數?20歲以下先唔用fb~

過左廿歲好耐
自從老一輩都有AC之後,已經留唔住年輕人,ig係最後防線
FB正垃圾!

d操作好似俾人背後控制一樣,冇得自己話事
[wow] ?
咁facebook可以放心去馬入中國市場,我地已經無後顧之憂
太重廣告,睇FB = 睇廣告咁滯,遲撚早同 Yahoo 一樣
[wow] ?

我都知應該好wow下,先開post問下大家巴打
FB正垃圾!

d操作好似俾人背後控制一樣,冇得自己話事

> Top (comment (filtered)
用Twitter最高質
fb而家係個資訊hub,ig就係以前既fb,ig story就係以前既ig

但而家ig唔係由新至舊排落去而係佢自己排比你(排曬d 9gag貓狗廣告係面),搞到我成日miss曬d fd既post要click入佢地profile睇
退咗好耐喇
以前用來睇 不正常人類 gp恥笑支那人

現在執左,冇乜開FB了

(同名果d都唔係以前果個)
fb而家係個資訊hub,ig就係以前既fb,ig story就係以前既ig

但而家ig唔係由新至舊排落去而係佢自己排比你(排曬d 9gag貓狗廣告係面),搞到我成日miss曬d fd既post要click入佢地profile睇

fb一鳩樣
連IG都變宣傳易既年代

fb一鳩樣

ig 比fb收購左呀嘛
退左好耐啦
連IG都變宣傳易既年代

ig都可以睇女,方便d,d女上ig又放
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞